Můj čas na kafíčko

Kartářka doporučila Slováčkovi další milenku!

Ve svém věku už by si měl užívat jen knih, občasných dovolených u moře a možná i sem tam nějaké té sklenky vína. Místo toho ale Felix Slováček (72) neví, kam dřív skočit! Nebo na koho? Milenka Lucie Gelemová (33) nebo manželka Dáda Patrasová (59)? Stále v tom nemá jasno a pendluje mezi rozvodovým řízením, nákupy usmiřovacích dárků pro Dádu a utajovanými výlety s milenkou.

Co si počít? Rozhodl se, že za něj má rozhodnout kartářka! „Já jsem byl u kartářky a říkala: Víte, vy tu máte něco, tady máte taky něco, ale já vidím, že byste měl mít ještě něco třetího,“ přiznal se Slováček. A tak má teď ve vztazích ještě větší guláš, než měl předtím. Nejspíš se teď rozmýšlí, zdali si skutečně nenajít další milenku. Kartářka ho totiž jednoznačně utvrdila v tom, že to, co dělá, je vlastně správné.

Přibude k Lucii další milenka?

„O Dádě jsem nikdy nemluvil špatně a nikdy jsem nešel do ničeho, o čem bych si myslel, že by jí mohlo uškodit,“ dušoval se Slováček. Že by milenka manželce neškodila? Chtěl snad milenkou oživit jejich dlouholetý vztah? Nejspíš je mu to všechno jedno. Sypat popel na hlavu si asi nebude a evidentně mu ani nevadí, že je všem pro smích. Každý se jen diví Dádě, že se tak dlouho a téměř ochotně nechává zesměšňovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden