Můj čas na kafíčko

Kartářka mi pomohla vybrat toho správného muže!

Nedovedla jsem se rozhodnout mezi dvěma muži a potřebovala jsem radu.

Máme tady další čtenářský příběh, který dokazuje, že karty opravdu nelžou.

Jak už to tak v životě občas chodí, když člověk dlouho nemůže najít partnera, sejdou se mu najednou hned dva. Přesně to se stalo i mně po druhém rozvodu. Věděla jsem, kde jsem udělala chybu při výběru předchozích mužů, o kterých jsem si myslela, že s nimi budu napořád. Mezi Štěpánem a Michalem jsem se ale vůbec nemohla rozhodnout.

Dostala jsem tip od kamarádky

Svěřila jsem se kamarádce z práce a ta mi řekla, ať si nechám vyložit karty. Ty nelžou a ukážou, který z těch dvou ctitelů je pro mě vhodný. Kdybych si vybrat opravdu musela, asi by býval dostal přednost Štěpán, protože byl veselý a společenský. Právě to ho od Michala hodně odlišovalo - a já se ráda chodila bavit. Michal byl ale větší romantik. A pozornost partnera jsem potřebovala také! Kamarádka mi dala typ na kartářku, u které už párkrát byla, a všechno jí prý zatím vyšlo. Objednala jsem se tam a přistihla jsem se, že si v duchu přeji, aby karty ukázaly na Štěpána. Kartářce jsem vylíčila situaci jen částečně, abych ji nijak neovlivnila. Věděla vlastně jen, že si vybírám mezi dvěma muži.

Vybrala jsem správně

K mému překvapení kartářka vylíčila oba dva zájemce o moji přízeň poměrně přesně. A pak vyřkla ortel. Jednoznačně mě varovala před Štěpánem a naopak mi doporučila Michala. Cítila jsem zklamání. Rozhodla jsem se ale, že se podle její rady zařídím. Štěpánovi jsem se postupně z navazování známosti vymluvila, s Michalem jsem začala chodit. Okřídlené úsloví, že karty nelžou, se i tentokrát potvrdilo. Štěpána jsem zanedlouho viděla ještě jednou, na internetu, kde po něm pátrala policie jako po sňatkovém podvodníkovi. Kdybych se bývala rozhodla pro něho, skončilo by to šokem a zklamáním. S Michalem jsem šťastná a občas ho vytáhnu i do společnosti. Člověk nemá vždycky dát na první dojem - na karty má ale dát vždycky!

Jitka D. (46), Kolín

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden