Moje šťastná hvězda

Karton z vajec

Na křehké věci

Lámete si hlavu, jak prevézt křehké věci tak, aby se nerozbily? Pokud to jen trochu jde, uschovejte je do kartonové krabice od vajec a pak krabici zalepte lepicí páskou.

Úložný box

Nevěřili byste, co všechno se do kartonu dá schovat. Jestliže potřebujete úložný box na matičky, šroubky, šperky nebo jakékoli jiné drobnosti, karton bude skvělým pomocníkem. Můžete si ho podle své chuti i dozdobit. Například přetřít nebo vylepit látkou, aby byl úložný box ozdobnější.

Když ochrání vejce, uchová i vaše šperky.

Podpalovač 

Zkoušeli jste někdy rozdělat oheň pomocí kartonu? Je to mnohem jednoduší než za pomoci třísek a tekutého podpalovače nebo novin. Stačí karton zakápnout voskem a zapálit.

Malířská paleta 

Chcete dětem pořídit malířskou paletu? Nekupujte ji, stačí, když si vezmete k ruce karton a každou přihrádku vyplníte jinou akrylovou barvou.

Dárkový koš

Až budete vymýšlet, jak dětem zabalit k Velikonocům čokoládová vejce, využijte karton od vajec jako dárkový koš. Uvidíte, jak budou děti překvapené.

Na bylinky 

Nemáte si v čem pěstovat bylinky? Do každého otvoru v kartonu posaďte malý plastový kelímek a dovnitř zasaďte bylinku. Karton od vajec tak poslouží jako menší truhlík, kde budete mít byliny pohromadě.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden