Moje šťastná hvězda

Kašlal Michal Dlouhý na svou rodinu?

Kvůli vytížení o něj měli strach

I přes svůj velký handicap, kterým je těžká dyslexie, kvůli které musí spoustu nabídek odmítat, patří MICHAL DLOUHÝ (47) mezi nejvytíženější divadelní herce. To se ovšem projevuje jak na zdravotním stavu, tak na zanedbávání rodiny.

„Rodina mě v podstatě nezná,“ přiznává smutně herec a pracuje na tom, aby to změnil. Závazků má ale tolik, že to jde jen pomalu. Přestože už dva roky nepřijal žádnou novou nabídku na roli, pořád má představení každý den včetně víkendů.

Aby ho práce úplně nezničila, rozhodl se k velkému kroku. Požádal divadla, ve kterých účinkuje, aby mu od příští sezony nechávala každý druhý víkend volný. K jeho překvapení nejen, že všichni souhlasili, ale jeho rozhodnutí zvolnit s úlevou uvítali.

„Řekli mi, že jsou rádi, že jsem se tak rozhodl, protože už o mě prý měli strach,“ diví se herec. Že ho přílišné vytížení ničí, bylo podle jeho kolegů každý den znatelnější. Prý působil unaveně, sešle, zkrátka jako by se měl každou chvíli složit.

Nejvíc se nyní těší nato, že se bude moct vrátit do normálního života, věnovat se svému zdraví a vynahradit čas zanedbávané rodině, pro kterou to také bude změna. Tak hlavně ať mu brzy neotrne a znovu se nevrátí ke svému vražednému tempu.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden