Moje šťastná hvězda

Kate Moss: Velmi vyžilá čtyřicátnice

Vypadá jako stařena

Ačkoli je KATE MOSS (43) z gardy legendárních supermodelek 80. a 90. let tou nejmladší, z jejího současného vzhledu by to jen málokdo odhadl.
Její souputnice NAOMI (46), CLAUDIA (46) a CINDY (46) by dnes britskou modelingovou ikonu hravě strčily do kapsy. Na rozdíl od Moss se o sebe už od překročení třicítky pečlivě starají a žijí zdravě. To Kate si ještě donedávna užívala drogových dýchánků a stále kouří jako fabrika. Není divu, že to začíná být na její tváři znát. Bohémskému stylu života holdovala Moss už od mládí. Mohl za to bezesporu velký úspěch, který přišel už s jejím prvním focením. Kariéru začala Kate už ve 14 letech a brzy se stala idolem teenagerů. Světová média si jí začala všímat o to víc, když se dala dohromady s hollywoodským krasavcem JOHNNYM DEPPEM (53). Oba tehdy vymetali jeden večírek za druhým a alkohol tekl proudem. Když ale Depp v roce 1997 Moss opustil a z náručí této divošky se vrhl po hlavě do vztahu s křehkou francouzskou kráskou VANESSOU PARADIS (44), modelka doslova zešílela a začala nad drogami ztrácet kontrolu. Deppa považovala za svou životní lásku a z rozchodu se nemohla dlouho vzpamatovat. Smutek zaháněla nejen alkoholem a tvrdými drogami, ale i sexem ve třech – s muži i se ženami. Podle svědků Moss dokázala přepít kohokoli. Sama třeba vypila flašku vodky a do toho si dala tři gramy „bílého prášku“. Když ale svět oblétly snímky, na kterých během jedné party šňupe kokain, dostala výmluvnou přezdívku Cocaine Kate.

Vybírá si stále stejné typy
A přišly i první zásadní problémy v kariéře. Luxusní módní značky, jejichž byla tváří nebo pro ně měla fotit kampaň, s ní najednou rušily smlouvy a neměly o další spolupráci zájem. Důvod byl prostý: strach z poškození dobrého jména značky. Moss se tehdy veřejně kála, omlouvala se a slíbila, že se polepší, odešla dokonce na odvykací kůru. V jejím snažení o nápravu jí však nepomohl ani další vztah s excentrickým hudebníkem PETEM DOUGHERTYM (37), který drogám a alkoholovým dýchánkům neholdoval o nic méně než Kate. Kromě toho se na bohaté a slavné modelce přiživoval jak finančně, tak mediálně. „Líbí se mi, že je multimilionářka,“ řekl třeba jednou.

Plastičtí chirurgové jsou na ni krátcí 
Po rozchodu s ním modelka na nějaký čas zakotvila u vydavatele JEFFERSONA HACKA (46) a pořídila si s ním dceru LILU GRACE (14). Dnes se Moss už nějakou dobu ukazuje s mladým hrabětem NIKOLAIEM VON BISMARCKEM (29), ale ani tento vztah není bez mráčků. Kate paradoxně vadí Bismarckův nezřízený životní styl. Už jednou mu proto dala košem. Když ale mladík odešel dobrovolně na léčení, vzala ho opět na milost. Proč jí přítelovo vyvádění tolik vadí, když sama nebyla jiná? Bojí se snad, že by mohl drogám propadnout tak jako kdysi ona, nebo nechce riskovat, že ji Bismarck stáhne opět na dno? Faktem nicméně zůstává, že užívání tvrdých drog si na ní začíná vybírat daň. Dnes už se prý její fotky bez zásahu retušérů vůbec neobejdou. Modelka vypadá jako unavená padesátnice a rychlé stárnutí nedokážou zastavit ani šikovné ruce plastických chirurgů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden