Můj kousek štěstí

Kateřina Brožová: Hrůza na pohotovosti

Nemilá věc se stala herečce Kateřině Brožové (51). Postihl ji zánět nervu v obličeji, kvůli čemuž trpěla obrovskou bolestí. Co bylo pro ni však ještě horší, že s ní lékaři, ke kterým musela pro pomoc, jednali jako s nějakou onucí.

"Zažila jsem šok. Poslední dobou jsem cítila trochu stěhující se bolest a tlak v levé tváři. Nahoře, dole, do spánku... do ucha. Z osmičky, která byla bez nálezu. Při cestě domů mě chytla strašná bolest, k nevydržení.

Na dálnici jsem to otočila směr Thomayerova nemocnice," vysvětlila herečka, jak musela vyhledat zubní pohotovost. Když se chtěla mezitím ohlásit u lékaře předem telefonicky, poslali ji jinými slovy do patřičných míst.

"Volám tam a doslova mě poslali do háje, že končí ve 22.30, ať jedu do Spálené ulice," svěřila se Brožová. Jenomže tenhle příběh jako z černého snu pokračoval. Když herečka zatelefonovala do Spálené, i zde se se zlou potázazala.

"Volám tam a opilá, arogantní vrátná, ať prý neotravuju a přijedu," vylíčila herečka reakci dalšího člověka z lékařského prostředí. Udělala by prý cokoli, aby jí pomohli od té bolesti. Když dorazila do ordinace, čekárna byla podle jejích slov plná lidí, z nichž polovina šla jen na kontrolu.

Celé dvě hodiny tak musela Brožová čekat v bolestech, než přišla na řadu. Až teprve potom se jí ulevilo, když jí doktorka dala injekci. Nemocniční peripetie ale podle všeho ještě zdaleka nejsou u konce, protože herečku čekají další nutné zákroky.

Snad to sexy diva přežije bez újmy na psychickém zdraví! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden