Můj kousek štěstí

Kateřina Brožová: Milenci, třeste se! Chystá se kniha vzpomínek

Tak tímhle vyrazila Kateřina Brožová všem mužům, s nimiž měla co do činění, dech. Věřte tomu nebo ne, proslulá blond kráska uvažuje o tom, že se pustí do psaní.

A protože to prohlásila do světa, nelze vyloučit, že se chlapíci, kteří prošli jejím životem, nyní cítí jako nazí v trní. "S touto myšlenkou si pohrávám a bylo mi to už i nabídnuto, ale vzhledem k tomu, že se moje vzpomínky týkají hlavně lidí, kteří jsou stále aktivní, ještě asi nenastala ta správná doba.

Ale až to jednou udělám, myslím, že to bude velmi zajímavé čtení," tajemně se usmívá herečka. O tom nemůže být pochyb, o tak výbušné dílo bude mezi fanoušky půvabné Kateřiny nevídaný zájem. Jistě se nebude jednat o praní špinavého prádla, na to je dcera houslisty a baletky příliš noblesní, nicméně nějaké ty pikantnosti se nepochybně dozvíme.

Jistě si něco přečteme o nepodařeném manželství s vlivným podnikatelem Zdeňkem Tomanem (56), jemuž Brožová porodila dceru. "Že byla některá rozhodnutí nesprávná, to člověk zjistí až později, až když má odžito," odpovědala Kateřina na otázku, zda je něco, co by ve svém životě raději udělala jinak.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden