Můj kousek štěstí

Kopačky jsem dávala já!

Která paní nebo slečna si tohle může říci? Pokud se po útěku milovaného muže utěšujete, že přece není na světě žena, která by nedostala kopačky, jde o falešnou útěchu. Jedna taková existuje, jmenuje se Kateřina Brožová (53).


„Žádný muž se se mnou nikdy nerozcházel. Všichni partneři naopak velmi litovali toho, když jsem je opustila,“ hrdě prohlásila krásná blondýnka. A nyní skvělá zpráva pro všechny fanoušky této fascinující krásky: Kateřina je v současné době bez přítele a čeká na lásku. Nečeká však zoufale, nýbrž trpělivě.


Tvrdí, že i mediálního magnáta Soukupa se zbavila ona.

„Rozhodně nehledám žádného muže,“ upozorňuje sebevědomá zlatovláska. „Muži si vždycky hledali – a buď našli, nebo nenašli – mě.“ Takže pánové, rozhodnete-li se o Kateřinu ucházet, počítejte s tím, že budete podrobeni nekompromisnímu výběrovému řízení.

Herečka zdůrazňuje, že nedokáže žít v partnerství bez lásky, ale vzhledem k tomu, že se vždy obklopovala pohádkovými boháči, zřejmě ani bez peněz.

Nabídnete-li někdejší hvězdě seriálu Modrý kód horoucí srdce, nezapomeňte jí ho servírovat na zlatém podnose. A v úvahu vezměte fakt, že dřív či později beztak dostanete kopačky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden