Můj kousek štěstí

Kateřina Brožová: Přišla o výnosné kšefty!

Tohle se nemělo stát! Právě taková slova nejspíš stále dokola běží hlavou herečce Kateřině Brožové (50).    

Poslední dobou se jí velmi dařilo. Byla hojně obasazovaná do seriálů, získala svůj vlastní pořad a vystupovala i v divadle.

Nyní však přišel den, který jí obrátil život naruby. Na premiéře hry ze světa hrdinů a svárlivých bohů antického Řecka Ifigenie v Aulidě, kterou měla ve Vinohradském divadle, se uprostřed vystoupení zřítila z dva metry vysoké konstrukce na tvrdou zem.

S ní spadnul i její kolega, herec Václav Vydra (62). Jenomže zatímco jemu se nic vážnějšího nestalo, Brožová si vykloubila palec, zlomila ruku a způsobila pohmožděniny. „Jsem pomlácená! Hlava, kolena, pravá ruka v ortéze…Jsem celá bolavá,“ nařikala.

Tahle nehoda jí ovšem udělala pořádnou čáru přes rozpočet. Než se jí ruka zahojí a zase sroste, bude to trvat dlouhé týdny. Během té doby jí ale uteče spoustu lukrativních kšeftů! Kromě společenského pořadu Exkluziv má roli v seriálu Modrý kód a k tomu hraje v představení ve zmiňovaném Vinohradském divadle.

Asi těžko by mohla na pódium nebo na natáčení přijít s ortézou. Než se vyléčí, budou ji muset v projektech nahradit někým jiným. A protože jde vesměs o velmi lukrativní záležitosti, částky, o které se Brožová připraví, půjdou nejspíš i do statisíců.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden