Moje šťastná hvězda

Kateřina Brožová: Proč jí krachují vztahy?

Asi prý nebyla ta poslušná holka, co měla sedět doma, vyjádřila se sama Brožová v jednom rozhovoru o důvodech krachů svých dosavadních vztahů s převážně movitými muži. Půvabná Kateřina se totiž nedávno po šesti letech rozešla s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (50).

Přitom to vypadalo na lásku na celý život. Brožová ale s málokterým mužem vydrží ve vztahu dlouho. Parterů už vystřídala více a vždy šlo o zajištěné muže. To jí totiž imponuje nejvíc. Chce někoho, kdo se o ni postará.

NEHLEDÁ CHLAPA

Kateřina ale rozhodně není žena, která by dlouho seděla tiše v koutku. Už se rozhlíží po nové partii. Sama připustila, že po stránce vztahů přemýšlí po padesátce jinak než třeba ve třiceti.
Životního partnera prý nehledá, spíše ho někde potká... Podle ní to stejně řídí ten nahoře. A velice složitě! Každopádně mezi její vyvolené žádný „týpek“ s prázdnou kapsou patřit nebude. Přece jen je to náročná žena.

CO BYLI ZAČ JEJÍ MUŽI?

Kdysi o ní jeden z jejich partnerů, podnikatel Peter Kovarčík (†61), prohlásil, že byla jeho nejdražším eskortem v životě – prý ho stála víc než deset milionů korun. Kateřina s ním žila dva roky, když se rozvedla se Zdeňkem Tomanem (58). S tím byla sedm let a mají spolu dceru Kačenku. Jejich soužití bylo více než italské.

Každopádně Petera Kovarčíka vystřídal další úlovek v podobě slovenského miliardáře Borise Kollára (53). Po pouhém půl roce ale přišel rozchod. Podle Kateřiny za tím stála velká pracovní vytíženost, vzdálenost mezi Bratislavou a Prahou, ale také rozdílné představy o životě.

Než se stihla zamilovat do mediálního magnáta Soukupa, stihla mít vztah s teplickým bossem Petrem Bendou (48). Tehdy herečka zpívala na předvolebních mítincích sociální demokracie, moderovala plesy této strany a byla nominována na kandidátku za Ústecký kraj.Benda byl však ženatý, proto jejich románek brzy skončil.

KDO UVÍZNE V JEJÍ SÍTI TENTOKRÁT?

Zajímavé tedy bude sledovat, kdo zůstane v hereččině síti tentokrát a jaký bude mít její rozchod s majitelem televize vliv na její kariéru.Přece jen práce u něj měla hodně, jeden čas téměř neslezla z obrazovky, tak je otázka, kde sežene práci nyní. Údajně už má políčeno na pořádnou rybu, která jí s tím podle kolegů i přátel pomůže. Tak počkáme, kdo to bude a co se Kateřině rýsuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden