Můj kousek štěstí

Kateřina Brožová: Svádí kolegu Brouska. Je dost bohatý?

Rčení mám hlad jako herec už dávno neplatí. Patří do dávných dob, kdy herci tábořili s nuznými povozy za městem a od rána jim kručelo v žaludku. Někdy i kradli slepice. Dnes mají luxusní nemovitosti a miliony na kontech, a rádi je rozmnožují.


Zejména Kateřina Brožová patří k celebritám, o nichž se říká, že by se s obyčejným smrtelníkem nezapletly. Pravda je, že její dosavadní partneři měli peněz jak želez.

Nyní však byla tato nebezpečná kráska přistižena, jak sedí na klíně Otakaru Brouskovi mladšímu (63) přezdívanému Ťulda, pro tuto příležitost si oblékla rudé šaty s obrovským výstřihem. Na klíně mu seděla opakovaně, a to v rámci akce Roztančené divadlo, kde se svůdně vlnila v rytmu provokativních tanců.

Herec z toho byl celý pryč, ostatně kdo by nebyl? Je veřejným tajemstvím, že momentálně osamělá blond bohyně je toho času takříkajíc na lovu. Zda hodlá ulovit Brouska, anebo si s ním jen zahrává, zůstává otázkou, na niž bude celkem snadná odpověď. Usměvavý herec je podruhé ženatý, což by zrovna velkou překážkou nebylo. Horší je, že ač má jistě své našetřeno, miliardář to není.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden