Moje šťastná hvězda

Kateřina Hrachovcová: Děťátko jim nebylo souzeno

Existuje ještě jedna verze teorie o tom, proč Kateřina Hrachovcová (44) dodnes neporodila dítko. Prý nemůže. Někteří lidé z jejího okolí se nechali slyšet, že s manželem se nikdy dítěti nebránili, ani se o něj nikdy vyloženě nesnažili.

Když se pak někdo herečky zeptal, proč dosud nemá dítě, odpovídala hodně neurčitě. Prý zná odpověď jenom sám Bůh. Může být snad tohle ten pravý důvod jejich rozchodu? Zatoužil Jan Herčík (60) po dítěti? Věděl, že mu ho manželka nemůže dát?

Adopce?

Pokud byl tohle ten pravý důvod jejich rozchodu, pak je jasné, že musel herečku zasáhnout mnohem víc, než kdyby si její partner našel „jenom“ milenku.Samozřejmě existuje i adopce, ale o té údajně Herčík nechtěl ani slyšet. Zatímco prý Hrachovcová by si klidně dala říct. Nyní to ovšem bude mít s adopcí těžké. Těžko někdo svěří dítě do péče svobodné ženě.

Jak ale vyšlo najevo, ani Herčíkova nová přítelkyně, účetní Veronika, není úplně nejmladší, a tak je skutečně ve hvězdách, zdali se vůbec někdy vytouženého potomka veterinář dočká. Otázkou tak zůstává, jestli tohle byla ta pravá příčina jejich rozchodu...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden