Moje šťastná hvězda

Kateřina Hrachovcová: Má bohatého sponzora?

Pořád si myslí, že svého bývalého muže může získat zpátky. Ale to se prý šeredně plete. Navíc se svléká tak často, jak to jenom jde, a dokonce k tomu začala motivovat i ostatní ženy. Jenže očekávaný efekt se nedostavil, její někdejší příznivci se k ní prý obracejí zády a kamarádky zase nechápou, proč neustále touží po tom, co nemůže mít. Jako herečku ji kdysi lidé zbožňovali, ale v posledním roce je prý nesnesitelná. A může si za to sama. I její přátelé vidí, že kuje plány, které jí nikdy nemohou vyjít.

Nahoty je až příliš

Jeden z blízkých kamarádů Kateřiny Hrachovcové (44) se údajně nechal slyšet, že na další měsíce, ne-li roky, má velký plán. Chce se údajně stát životním guruem všech žen, které nevědí, co se sebou, cítí se méněcenné, ošklivé nebo zrovna procházejí těžkými životními změnami. Už teď učí ženy, jak se mít rády, jak se vyrovnávat s nástrahami osudu, nebo to, jak si zvýšit sebevědomí.

Podle kamarádek to ale prý nedělá příliš šikovně. Své polonahé, ne-li zcela nahé tělo vystavuje na odiv příliš často, a tak mnozí lidé nabyli dojmu, že se svým vysportovaným a opáleným tělem jenom chlubí.

Proč už ji nikde nechtějí?

Dokonce prý upozadila i hereckou profesi. Sice stále hraje v oblíbeném seriálu Krejzovi, ale žádné jiné závazky se prý přijímat nechystá.Možná je to ale tak trochu jinak. Mezi jejími kolegy se proslýchá, že ji režiséři obsazovat nechtějí, protože nemá příliš dobrou pověst ani mezi herci, ani mezi českými diváky. Všichni ji prý teď vnímají převážně jako éterickou osobu zahleděnou do sebe a s touhou získat muže, kterého nemůže mít.

Když se prý její bývalý manžel Jan Herčík (61) doslechl, co má Kateřina v úmyslu, ihned s ní prý přerušil i ten zbytek kontaktu, který s ní dodnes udržoval. Má už totiž vlastní život a Kateřina do něj nepatří.

Ona však stále doufá, že jednoho dne změní názor. Byla to její velká životní láska a jen tak se nesmíří s tím, že už do jejího života nepatří. Přátelé se ale shodují v tom, že v celibátu rozhodně nežije.Údajně si vždycky vyhlédne muže, který od ní nic nechce, ale zrovna nemá nikoho na delší vztah. A pak s ním prý také pár dní nebo týdnů randí, než si zase najde někoho nového. V poslední době jde ale o víc než jenom o dočasné pobavení.Začíná jí prý pořádně téct do bot. Podle všeho jí docházejí peníze.

Muže využívá?

Sice má stále příjem z herectví a údajně i ze svých obrazů, které sem tam prodává, ale rozhodně nejde o nic, co by ji dokázalo dlouhodobě živit.A protože žádnou jinou než seriálovou roli nemá, rapidně se jí prý ztenčily finance. Když ještě žila s exmanželem, neměla o peníze nouzi. Její manžel jakožto vyhlášený veterinář si údajně přišel na mnohem víc peněz než ona.

A tak by prý potřebovala někoho, kdo vydělává slušné peníze, aby měla čas na své koníčky a občasné herectví. Jenže zároveň je příliš vybíravá a jen tak si prý k tělu rozhodně nikoho nepustí. Když by se jí ale nakonec přece jen zpátky Herčíka získat nepodařilo, údajně má zálusk na někoho, o kom sice nechce veřejně mluvit, ale o kterém její nejbližší vědí, že prý sedí ve vedení nadnárodní mediální agentury a že se s ním Kaira neseznámila zcela náhodně. Prý jí onen neznámý muž sám napsal na sociální sítě a pozval ji na večeři! Zda nahradí Herčíka, na to si počkáme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden