Moje šťastná hvězda

Kateřina Hrachovcová: Nedá se s ní normálně mluvit

Herečka se údajně od základu změnila. Kateřina Hrachovcová (44), která se objevuje například v seriálu Krejzovi, se prý chová jako naprostý blázen. Není tajemstvím, že se vždy zajímala o duševno a měla blízko k přírodě, ale v současnosti to už podle jejích blízkých trochu přehání.

Údajně se s ní už nedá ani o ničem bavit. Hrachovcová si prý nedokáže povídat o normálních každodenních věcech. Když se jí ale někdo zeptá na tajemno a duševno, je schopná odříkat celou přednášku.

Chybí jí chlap?

Její přátelé si myslí, že už jí samota začíná lézt na mozek.Byli by rádi, kdyby si konečně, po rozchodu s manželem Janem Herčíkem (61), někoho našla, ale Hrachovcová prý hledá někoho, kdo snad ani neexistuje. Má tak absurdní nároky, že to snad ani není možné. Prý se uzavřela do sebe a řeší jen svá vnitřní témata, to ji prý naplňuje a dělá šťastnou.

Zůstane sama?

Její rodina a kamarádi o ní začínají mít strach, změnila prý dokonce i styl oblékání, na kterém si vždy tak zakládala. Prý teď chodí oblékaná spíš jako vandrák než jako dospělá žena. Její přátelé si stojí za tím, že by si Hrachovcová měla přece jen někoho najít, protože pokud to s ní takhle půjde dál, muži z ní nejspíš budou mít brzy spíš strach a budou se jí vyhýbat obloukem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden