Moje šťastná hvězda
Kateřina Hrachovcová: Nezvládá rozvod a jen se ničí
Kateřina Hrachovcová: Nezvládá rozvod a jen se ničí

V dubnu oznámili rozvod, který ještě není u konce. Herečka KATEŘINA HRACHOVCOVÁ (44) byla manželkou veterináře JANA HERČÍKA (60) 14 let a rozvod nezvládá příliš dobře.

Svou bolest se rozhodla nějakým způsobem zúročit. Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (44) veškerý svůj smutek vložila do tvarování své postavy.

Ničí své tělo, ale i duši

Pravda však je, že už nejde tak docela o tvarování, protože na její postavě už není co tvarovat.
I sami její sledující na sociálních sítích jí čas od času odsuzují, že už to přehání a že vypadá jako kost a kůže. Ona sama tvrdí, že se konečně našla. Prý ji fitness baví a miluje si navrhovat zdravé jídelníčky, které neobsahují téměř žádný tuk.Sama toho zřejmě také moc nesní a cvičení se věnuje až prý s fanatickou závislostí. „Pro ženskou je nejlepším pohybem tanec, ale já k tomu miluju i běh a jógu,“ vysvětluje svou vášeň ke sportu Hrachovcová.Při cvičení na své trápení zřejmě tolik nemyslí, a proto se při něm cítí lépe, ale její postava už údajně hraničí s anorexií.

Předvádí se

Mnozí její přátelé a kolegové tvrdí, že po rozpadu jejího manželství s Herčíkem se chová jako utržená ze řetězu. Jako by všem chtěla ukázat, že je šťastnější než kdy předtím a že ke štěstí žádného chlapa nepotřebuje. Na sociálních sítích v jednom kuse přidává fotografie, na kterých je zcela nahá a nejchoulostivější místa na těle si zakrývá jen rukama.Její chování spíše nasvědčuje tomu, že by naopak nějakého muže chtěla a potřebovala. Otázkou zůstává, kdo by divokou Kateřinu uměl zkrotit.

Chce mu to oplatit

Zatímco ona je sama, bývalý manžel ji nahradil, dalo by se říct z minuty na minutu.Svou novou lásku Veroniku navíc sbalil stejně jako Hrachovcovou. Tedy na své veterinární klinice, kam účetní a ekonomka sportovního klubu Veronika přišla se svými dvěma čtyřnohými miláčky. Zdá se, že Herčík bere svou ordinaci i jako jakési seznamovací středisko.

Hrachovcovou to pochopitelně dost vzalo a snaží se bývalému ukázat, že i ona pořád za něco stojí a že o ni muži mají zájem. To vysvětluje jak její chování, tak její polonahé fotky na internetu, kde se mužům doslova vystavuje na stříbrném podnose.

Herečka není zvyklá na to, být sama, a nejspíš proto se chová tak, jak se chová. S Herčíkem přece jen tvořila pár čtrnáct let, a najednou je všechno pryč. Snad se herečky brzy někdo ujme, protože je vidět, že samota jí moc neprospívá.

.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz