Moje šťastná hvězda
Kateřina Hrachovcová: Svedla ženatého kolegu? Biologické hodiny tikají!
Kateřina Hrachovcová: Svedla ženatého kolegu? Biologické hodiny tikají!

Nejenže ji opustil manžel, Kateřina se dokonce musela vystěhovat z jejich společného domu! Údajně proto, že si chtěl Jan Herčík (60) udělat v tomto domě nové hnízdečko lásky se svou milenkou. To ovšem herečce zlomilo srdce.

V tu chvíli si připadala, jako by se proti ní všechno spiklo. V jeden den měla všechno a další den už nic. Prý neměla ani kam jít.

PŘÍLIŠ VELKÁ EXHIBICIONISTKA

Její muž se zakoukal do ženy, která navštívila jeho veterinární ordinaci se svými dvěma domácími mazlíčky. Zamilovali se do sebe na první pohled. Jeho ordinaci prý začala navštěvovat čím dál častěji, až z toho nakonec vznikla láska jako trám. Byl to totiž podle přátel Jana Herčíka přesný opak Kateřiny.

Tichá, nenápadná, nerada byla středem pozornosti a ke štěstí jí stačila jen Herčíkova přítomnost. Taková sice byla Kateřina v dřívějších letech, ale poslední měsíce se z ní prý stala velká exhibionistka.

NEVĚNOVALA SE DOMÁCNOSTI

Nechala se fotografovat nahá, se svými fanoušky se na sociálních sítích dělila o své soukromí a prý příliš často flirtovala se svým hereckým kolegou Petrem Čtvrtníčkem (54), s nímž si společně zahráli v seriálu Přístav. Ke všemu má tolik koníčků, že se pro ně nestíhala věnovat domácnosti, natož svému muži. Zřejmě si myslela, že ho má jistého. Ale opak se stal pravdou. Podle jejích kamarádek se ihned, co jí oznámil, že si našel účetní Veroniku N.

, psychicky zhroutila. Několik dlouhých týdnů nechtěla nikoho vidět. Zahalila se do černé a své fanoušky zásobovala srdcedrásajícími příspěvky na sociálních sítích. Skoro to vypadalo, jako by pro ni život skončil.

A že zanevřela na všechny muže. Nakonec ale největší smutek dokázala překonat poměrně rychle. A začala jí nová životní etapa. Stejně jako před lety, když si změnila jméno. Před dvěma lety se nechala slyšet, že vídá duchy a jeden z nich jí řekl, že si má jméno změnit na Kaira. Kromě toho začala malovat podivné obrazy. To ale stále není vše. Rozhodla se, že bude mluvit sama se sebou, potetovala se a hlásala podivná hesla a moudra.

Přátelé i její fanoušci si prý mysleli, že se úplně zbláznila. Podle některých kamarádů je to dokonce ten pravý důvod toho, proč se s manželem od sebe tolik mentálně i fyzicky vzdálili. Přátelé Jana Herčíka se zas nechávají slyšet, že s jeho exmanželkou bylo k nevydržení.

Chtěla prý i po svém manželovi, aby začal malovat a věnoval se spiritualitě. Jenže on, vážený veterinární lékař, si prý nemohl dovolit, aby se o něm mluvilo v souvislosti s nějakými podivnostmi. V tu chvíli si prý přestali rozumět.A Herčík se nebránil novým známostem.

MILOSTNÉ AVANTÝRY JDOU MIMO NI

Jenže její prapodivné zájmy se nezamlouvají kdekomu. Přátelé ji prý kolikrát upozorňovali na to, aby se začala chovat jako dřív, jinak si nikdy dalšího slušného chlapa nenajde.

Ale ona má svůj svět. A do něj, jak se předchozích pár měsíců zdálo, muži nepatří. Až na případ s jejím hereckým kolegou Petrem Čtvrtníčkem, se jí všechny milostné skandály vyhýbají. To ale podle jejích kamarádek neznamená, že žije v celibátu.Poté, co se s ní manžel rozešel, si víc než kdy dřív uvědomovala, že je úplně sama. Vždyť nemá ani žádného potomka, který by jí dělal radost. Přátelé i kolegové se údajně shodují v tom, že jí dnes biologické hodiny tikají mnohem urputněji a hlasitěji. Dokud měla manžela a mohla se o někoho starat, tak naléhavou potřebu stát se matkou nikdy neměla, jenže nyní se leccos změnilo.

CHCE ZPÁTKY MANŽELA?

Ještě před třemi lety se ale při jednom z rozhovorů nechala slyšet, že by ráda měla hned několik dětí. Zbožňuje je a chce se jimi obklopovat. Pořád ale čekala na tu pravou chvíli. Až ji nakonec přešla bez povšimnutí.

Údajně na ně ale pomyšlí i dnes. Její kamarádky sice mají spoustu dětí, a tak si občas na maminku zahraje, ale vlastní dítě nemůže vynahradit vůbec nic. Problém je v tom, že let jí kvapem přibývá a na obzoru není žádný muž, s nímž by se mohla věnovat rodičovské roli.

Prý se ale rozhodně nevzdává. Nechce si však něco začít s prvním chlapem, který se o ni bude vážněji ucházet. Jako zkušená žena ví, co od života a hlavně od mužů chce. Důležité je pro ni především to, aby tolerovali její koníčky i způsob života. Než ovšem takového muže najde, může uplynout rok i déle. Navíc, jak tvrdí její přátelé, ještě donedávna pořád doufala, že se k ní manžel přece jen vrátí.

Ten ale o takovém kroku podle všeho vůbec neuvažuje. Kateřině tak nezbývá nic jiného než se oprostit od minulosti a začít život s někým jiným. Najde se ale ještě muž, který by se Herčíkovi alespoň trochu dokázal vyrovnat?

KONEC KARIÉRY?

Láska a nenaplněné mateřství není to jediné, co herečku trápí.Kvůli svému neobvyklému chování a vyzývavému vzhledu se ne do každé role hodí. A tak pro ni režiséři většinou vybírají menší role, které pořad mají trochu oživit a zároveň odlehčit. Ne všichni však o tuto roli stojí.

A už vůbec se na ni nestojí zástupy. Ve filmu si naposledy zahrála v roce 2016 a rozhodně nešlo o úspěšný film. Alespoň podle diváků a kritiků. Aktuálně hraje alespoň v seriálu Krejzovi. Ale ani ten nemá podle všeho nijak zvlášť oslavné recenze. Diváci se na seriál nesmírně těšili, ale podle diskusí na sociální síti je prý zřejmé, že nesplnil jejich očekávání ani z poloviny.

Je však nutné podotknout, že žádný seriál, v němž Kateřina Hrachovcová hrála, nebyl příliš oblíbený. A i to je prý podle jejích kolegů důvod, proč o ni filmoví ani seriáloví tvůrci nijak zvlášť nestojí.

Jedna z jejích nejbližších kamarádek se prý nechala slyšet, že Hrachovcová dokonce uvažuje nad tím, že by s hraním nadobro sekla a věnovala se čistě jen umění. Především fotografování a malování. Budoucnost má nyní ve svých rukou.

Ale zatím se prý pořád hledá. Ráda by se vrátila do starých, ovšem zajetých kolejí, po bok svého manžela. To se však nestane. A pokud se něco nezmění, obrátí se vzhůru nohama i její kariéra.

 

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz