Můj kousek štěstí

Kateřina Hrachovcová: Utekl jí manžel!

Velký smutek a zklamání prožívá herečka Kateřina Hrachovcová (43). Muž ji vyměnil za jinou ženu!   

Její manželství s veterinářem Janem Herčíkem (60) vždy působilo velmi vyrovnaně. Jejich vztah trval dlouhých čtrnáct let a nic nenasvědčovalo tomu, že by to někdy mezi nimi skřípalo.

Vážený lékař domácích mazlíčků jakoby byl vedle rozverné, extravagantní herečky spokojený. Pod pokličkou ale nebylo vše tak v pořádku, jak by se zdálo. Herčík si našel milenku a co víc – evidentně nejde jen o chvilkové povyražení.

S výměnou partnerky to evidentně myslí vážně. O tom svědčí fakt, že s novou kráskou dokonce vyráží do společnosti a bez ostychu se s ní vodí za ruce. Ukázali se spolu například na nedávném křtu desky Petry Hapkové, odkud následně odjeli přímo k němu domů do Horoměřic.

Podle všeho tedy Hrachovcová s manželem už nebydlí. A co na to ona sama říká? Své trápení neskrývá. Svěřila se, jak jí bolí srdce z toho, že ji muž podvedl a ztratil její důvěru. Přesto se to ale Kaira, jak si Hrachovcová říká, snaží brát pozitivně a nepropadat zášti vůči svému muži.

"Zachování lásky je v nelehkých, bolestivých situacích nezbytné,“ nechala se slyšet. Vyplulo na povrch, že manželství pokulhávalo už mnoho měsíců, možná i několik let. Snad právě kvůli tomu Herčík v loni dal k prodeji rozlehlý dům s pozemkem 1350 metrů čtverečních, kde bydleli celé roky.

„Jinak se máme fajn,“ tvrdila v té době Hrachovcová. Zakrývala tak snad manželskou krizi? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden