Moje sladké tajemství

Kateřina Kaira Hrachovcová pomáhá potřebným

Charitativní projekt Klokart, který pomáhá ohroženým dětem z Klokánku, představuje novou kolekci. Své independent srdce zhmotnila v novém motivu oblíbená herečka, malířka, koučka, numeroložka a v současné době i vášnivá tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová.

Z každého produktu Klokart putuje vždy minimálně 50 % z prodejní ceny Fondu ohrožených dětí, který je provozovatelem patnácti zařízení Klokánek pro týrané, zneužívané, zanedbávané nebo jinak sociálně znevýhodněné děti.

Motiv Independent vznikl jako odraz cesty, kterou si Kaira vybrala. „Je to má cesta, vize, nezávislost. Skutečnost, která se stala realitou“, říká Kaira o svém motivu.

„Přišla nabídka a já ji vnímala jako čistou a správnou. Navíc jsem v moc dobré společnosti. Osobnosti, které pro Klokart už tvořily, jsou lidé a kreativní umělci, kterých si opravdu vážím“, uvádí Kaira o spolupráci s charitativním projektem Klokart.

V kolekci #Independentsrdicko je možné najít jak oblečení, tak doplňky z kvalitních bavlněných a recyklovaných materiálů. K dostání jsou stylová dámská i pánská trika s krátkým rukávem v bílé a černé barvě, černá unisex mikina bez kapuce nebo lehká čepička.

Motiv naleznete také na doplňcích jako je například kvalitní batoh a ledvinka z recyklovaných materiálů, které dokonale vyladí každý look.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden