Moje šťastná hvězda

Kateřina Kaira Hrachovcová si potrpí na luxus!

Na módě opravdu nešetří

Ten, kdo sleduje seriál Přístav, by asi nehádal, že představitelka nevkusně oblečené Miluny KATEŘINA KAIRA HRACHOVCOVÁ (41) si potrpí na velmi drahé a luxusní zboží. Pravda je však taková, že tato milovnice zvířat prý díky své životní filozofii nemá potřebu hromadit majetek a snaží prý žít v souladu s ženskou intuicí a kouzlem okamžiku.

A tak hromadí alespoň drahé oblečení a módní doplňky. „Můj šatník bude pro někoho malinkej, pro někoho akorát, pro někoho velkej,“ uvedla herečka s tím, že má svou šatnu, kde má věci uskladněné podle materiálu, barvy nebo podle oblíbených návrhářů.

Podle některých hlasů z okolí herečky by možná nebylo od věci, kdyby jí občas dělala společnost nějaká ochranka. Mnohdy na sobě prý má věci v hodnotě několika desítek tisíc korun! Na jedné z prestižních módních akcí předvedla nejen velmi luxusní šaty, ale její páskované lesklé černé boty měly údajně hodnotu vyšší, než je několik průměrných platů. Toho, co si tedy v seriálu vůbec neužije, si v reálu dopřává až příliš.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden