Můj kousek štěstí

Kateřina Kornová: Konečně nový chlap?

Šeptá se, že má chlapa. Pokud je to pravda, pak ho schovává. Její známí se zapřísahají, že se Kateřina Kornová (50) chová, jako by měla tajemství.

Delší dobu na sobě tvrdě pracuje, v touze po štíhlé postavě se vzdala snad všech požitků spojených s jídlem. Vypustila mastné a smažené, přestala pít kávu, zapomněla, že existuje alkohol. Vyhýbá se i bílé mouce.

Zda touhu po štíhlé figuře zapříčinil nový muž, stále ještě neprozradila. Kromě dietního jídelníčku se Kornová udržuje fit cvičením. Zasloužila by si velkou pochvalu. Před několika lety jí zlí jazykové přezdívali Lady XXL.

Díky zdravé stravě a józe má nyní postavu skoro jako v době, kdy se aktivně věnovala modelingu. Prozradila však, že už dávno nemá chuť své tělo předvádět, a už vůbec ne třeba v plavkách, stala se z ní velká stydlivka.

Ze všeho nejraději se halí do takzvaných oversize modelů s tím, že ji na stará kolena nikdo nebude okukovat. Zprávu, že se exmanžel Jiří Korn (68) potřetí oženil, přijala s elegancí: "Jirkovi jsem blahopřála.

Jsem ráda, že se s Renatou vzali. Je to úžasná žena, má ráda naše děti," řekla "Kačenka". .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden