Můj kousek štěstí

Kateřina Kristelová: Bydlet s ním odmítá!

Chce snad Kateřina Kristelová (37) ze vztahu s Tomášem Řepkou (43) vycouvat?.

Vztah moderátorky Kateřiny Kristelové a bývalého fotbalisty Tomáše Řepky se zdál být zalitý sluncem. Dvojice si neustále fotí selfie na nejrůznějších dovolenkových místech... Člověk by očekával, že conevidět přijde žádost o ruku a slíbí si lásku na celý život.

Jak je ale vidět, Kristelová si evidentně nechává otevřená zadní vrátka. I když se vedle něho zamilovaně culí do objektivu, nechává si stále odstup. Jakoby ve skrytu duše stále váhala, jestli se s Řepkou nenamočí do průšvihu a za chvíli i ji nebude sportovec pranýřovat v médiích jako jeho bývalou ženu Vlaďku Erbovou (36).

Často se jí lidé totiž ptají, proč s Řepkou nechce bydlet pod jednou střechou, sdílet jednu domácnost, jak by se na takový zamilovaný páreček slušelo. Krisetlová se z odpovědi různě vytáčí a raději se vymluví na její dceru Claudii (6) z bývalého manželství.

Prý jí nechce mást hlavu! "Důvodem je také to, aby si dcera nezvykala na nové tatínky," zní její odpověď. To ale Řepku nejspíš moc nepotěší. Tahle slova jasně říkají, že si jím ještě zdaleka není jistá a že bude nejspíš jen jednou z mnoha jejích přechodných známostí a do budoucna s ním moc nepočítá.

Kdo ví, jestli Kristelová už nepromýšlí, jak ze vztahu vycouvat. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden