Můj kousek štěstí

Kateřina Kristelová: Další podfuk?

Bývalá moderátorka Kateřina Kristelová (39) si zadělává na další průšvih! Údajně měla zfalšovat dopis z vězení svého přítele Tomáše Řepky (45). A podle všeho se sama nechtěně prozradila. Přečtěte si o tom víc! Panuje podezření, že dopis, který měl její přítel fotbalista Tomáš Řepka poslat ze své cely cely prostřednictvím médií svým fanouškům, ve skutečnosti za něho psala Kristelová.

Mimo jiné se o ní v dopise píše jen v superlativech a završeno je to tím, že by měla mít ve věznici pamětní desku. Lidé, kteří však hvězdný pár sledují, přišli s tím, že to není písmo Řepky, nýbrž právě Kristelové.

„Tomáš Řepka je definitivně posledním důvodem medializace Kateřiny Kristelové. Katka to ví. A tak horlivě zprostředkovává... Problém je, že Řepka píše jen obtížně, pouze velkými tiskacími pismeny," nebral si servítky odvěký rival moderátorky, Pavel Novotný (38).

K vornému úhlednému rukopisu, který by k tomu údajnému předškoláckému Řepkovu totiž ani trochu neseděl. A naopak byl věrný stylu Kristelové, která jej v minulosti odhalila, když vystavila na internet své rozepsané texty k jakémusi proslovu.

Nemá snad blondýnka dost posměšků za podané falešné pornoinzeráty na fotbalistovu ex Vlaďku Erbovou (38), kvůli kterým dostala peněžitý trest a hrozilo jí i vězení? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden