Moje šťastná hvězda

Kateřina Kristelová: Půjdou od sebe?

Kde je pravda, to ukáže čas

Moderátorka KATEŘINA KRISTELOVÁ (37) se zabydlela v pořadu, kde se řeší pikantní vztahy, a sama by byla ideálním exemplářem..

Blondýnka do světa hlásá, jak je zamilovaná a spokojená po boku prý už bývalého bouřliváka TOMÁŠE ŘEPKY (43). Známý pár ovšem neskrývá, že život podle růžové knihovny jim ale ničí Tomášova bývalka, modelka VLAĎKA ERBOVÁ (36). Může Katka s Tomášem dopadnout stejně?

Válka o syna

Řepka před lety opustil svoji první manželku právě kvůli okaté černovlásce se silikonovými přednostmi a nijak se netajil, že to bylo to první, co ho na ní upoutalo. Oba cukrovali jako dvě hrdličky, vzali se a z té velké lásky se jim narodil syn MARCUS (5). Právě i kvůli němu probíhá drsná mediální přestelka obou expartnerů. Řepka tvrdí, že mu Erbová už skoro rok neukázala syna, ona si stojí za tím, že on nejeví zájem. „Tomáš Řepka je otcem mého dítěte, měl by se tedy podle toho chovat, aby se mu v budoucnu nestalo, že bude jednou litovat svého jednání vůči našemu synovi tak, jako nyní projevuje údajnou lítost nad vztahy s dětmi z prvního manželství,“ vrací úder Erbová. Kde je pravda, to ukáže čas, pokud horké hlavy někdy vychladnou. Snad podobně neskončí láska i s Kristelovou. Erbová ještě v dobách, kdy se s Řepkou vznášela na růžovém obláčku, řekla, že Tomáš má nejapné poznámky o její postavě. No a u Katky Řepka prý poznamenal, že má madla lásky, tedy kypřejší tvary, což ji nepotěšilo. Zpěvačka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden