Můj kousek štěstí

Kateřina Kristelová: Stýská se jí po Řepkovi

Čeká na svého vězně, a to je dojemné. A bylo by to ještě dojemnější, kdyby mu sama za mříže trochu nepomohla. Kateřina Kristelová promluvila o tom, jak postrádá milovaného životního druha Tomáše Řepku (45).

Jedno oko nezůstalo suché. "Tomáš mi strašně chybí a stýská se mi po něm. Snažím se žít obyčejný běžný život. Komunikujeme spolu denně, ty chvíle jsou pro nás dva nejkrásnější," rozplývá se moderátorka.

"Naše partnerství stojí na pevném základě. Taková zkušenost vztah prověří do té největší hloubky," sděluje Kristelová velkou pravdu. Pobyt jednoho z partnerů za katrem bývá skutečně těžkou zkouškou pro oba.

Jestlipak ji svérázná plavovláska a fotbalista hrubián složí na jedničku? Kateřina prozradila, že jí Řepka píše něžné dopisy. O svém pobytu v base navíc hodlá fotbalista napsat knihu. Jeho družka tvrdí, že půjde o syrovou a možná až moc ostrou zpověď.

O tom, co plánují, až se Řepka vrátí z basy, hovoří blond kráska opatrně. "Budeme žít jeden pro druhého a naše rodiny, které se spojily," slibuje. Pravá láska spočívá podle ní v tom, že zvládne unést vítězství i prohru.

Tomášův pobyt v kriminále považuje Kateřina překvapivě za vítězství a za definitivní skoncování s minulostí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden