Moje šťastná hvězda

Kateřina Kristelová, Tomáš Řepka: TRESTNÍMU STÍHÁNÍ SE SMĚJÍ

Takový trapas v českém showbyznysu nemá obdoby! KATEŘINA KRISTELOVÁ (38) a TOMÁŠ ŘEPKA (44) to pořádně přepískli a teď mají opletačky s policií.

Modelka VLAĎKA ERBOVÁ (36), s níž Řepka od jejich rozchodu a rozvodu vede ostrou válku o peníze i syna, se nestačila divit, když jednoho dne našla na svém telefonu téměř 30 nepřijatých hovorů. „Myslela jsem, že se něco stalo dětem, tak jsem zavolala na poslední číslo, kde se ozval nějaký muž s tím, že volal ohledně inzerátu na sex,“ popsala šokovaná Erbová. Od muže se tehdy také dozvěděla, že její číslo našel na sexuálním serveru. Policie zprvu celou věc vyšetřovala jako přestupek, ale pak se ukázalo, že podobné inzeráty s fotografií Erbové byly umístěny i na dalších erotických stránkách. Dnes už se vše vyšetřuje jako trestní přečin poškození cizích práv. A přestože obě trestně stíhané celebrity od počátku popírají, že by s něčím tak nízkým měly cokoli společného, usvědčily je záznamy kamer, kde za inzeráty platí. Dalo by se tedy čekat, že si teď budou sypat popel na hlavu, ale to je omyl, ze všeho si dělají legraci. „V žádném případě nepůjdeme do vězení a nikdo nebyl odsouzen,“ vzkazují oba.

Vlaďka Erbová: Myslí si, že ostudný nápad nevzešel z Tomášovy hlavy. Vše prý vymyslela její sokyně.

Vezme vše na sebe?

Teď když už povedený pár nemůže zapírat, rozhodl se Řepka dokonce, že vezme vinu na sebe. Tvrdí, že všechno zpunktoval on a jeho milovaná Kačenka vůbec o ničem nevěděla. Kdo ale tuto dvojku občas sleduje, ví, že je to nanejvýš nepravděpodobné. Kristelová má o všem přehled a Řepku ovládá jako loutku na drátkách. Zajímavé proto je, že zatímco bývalý fotbalista chce svou blonďatou lásku chránit, Kateřina od skandálu dává ruce pryč. Je přitom pravděpodobné, že tato trapná věc byl právě její nápad. Nyní se dokonce spekuluje o tom, že se dvojice tajně a narychlo vzala. Řepka totiž uveřejnil na svém Instagramu fotografii z divadla, kde Kristelovou označil za svoji ženu. Dávalo by to smysl. Pokud by totiž byli manželé, mohli by využít práva, aby proti sobě u soudu nevypovídali. Ať je to tak či tak, nelze se podivovat nad tím, jak jsou ti dva otrlí a čeho jsou schopní. Řepkova motivace je jasná – láska, ale proč se k něčemu takovému snížila moderátorka, která si tolik zakládá na své imagi intelektuálky? A už vůbec nelze pochopit, kam se najednou poděla její slova o tom, že za svým Tomášem bude vždy stát, děj se co děj. V této ostudě asi bouřlivák zůstane úplně sám….

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden