Můj kousek štěstí

Každá by chtěla Willa Turnera, má ho jen jedna: Katy Perry

Můj kousek štěstí

Možná ho potkáte v Praze, často tu pracuje.  Orlando Bloom (44) se ale také prochází po ulicích, jezdí na kole nebo vysedává v restauracích.

Tmavooký miláček žen pochází z britského Canterbury. Dětství bylo svízelné. Otec, Jihoafričan Harry Bloom ( 68), politický aktivista, spisovatel a bojovník proti apartheidu, zemřel, když byly malému Orlandovi pouhé čtyři roky. Od matky se hoch později dozvěděl, že jeho biologickým otcem je někdo úplně jiný – muž, s nímž se dala dohromady, jakmile ovdověla.

Když k tomu přičteme, že starší sestra Samantha (46) na bratříčka žárlila, hádala se s ním a někdy ho jen tak z legrace oblékala do svých šatů, vyjde nám, že Orlando byl zmatené a vylekané dítě. Navíc měl coby dyslektik potíže ve škole, nešlo mu čtení a psaní. Dnes ho zná celý svět.

Neprožil to, co většina slavných kolegů, kteří vzpomínají na svízelná mladá léta, kdy

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden