Můj čas na kafíčko

Každá její sezona stála Ledeckého miliony!

Stala se olympijskou vítězkou. Za vše ale Ester vděčí tátovi!

Zpěvák a autor hned několika muzikálů Janek Ledecký (55) je pyšným otcem. Jeho dcera Ester (22) totiž zcela nečekaně vyhrála zlatou medaili na zimních olympiských hrách v Jižní Koreji na lyžích a stala se tak naprostou senzací pro celý svět.

Její hlavní disciplínou je totiž snowboard. Ale nebýt jejího slavného majetného otce, těžko by kdy něco takového dokázala. Právě bývalý porotce populární soutěže Tvoje tvář má známý hlas ji k zimním sportům vedl a platil jí každou sezonu, což se vyšplhalo na pár milionů ročně.

Pyšný táta o ní prý napíše nový song. Troufne si i na nový světový muzikál?

„Od patnácti se jezdí juniorské soutěže, a když to chcete dělat na profesionální úrovni, tak je lyžování nejdražší sport vůbec,“ dušuje se Janek, který už se nechal slyšet, že o své milované dceři a její získané zlaté medaili hodlá složit dokonce novou písničku. „Už se mě ptali na to, jestli nemám námět na novou písničku. No, uvidíme, co z toho bude,“ usmíval se potutelně zpěvák. Za dalšího nablýskaného mustanga nebo ferrari, kterým ho za to Ester možná opět obdaruje jako před lety, by mu to rozhodně stálo!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden