Můj kousek štěstí

Každá koruna dobrá! Prodává šatstvo

Otec kašle na rodinu?

Nouze donutila nejkrásnější ženu roku 2009 Ivetu Vítovú (39) prodávat obnošené dětské věci. Zjevně na tom není finančně dobře. A její nevěrný manžel? Ten se skvěle baví s vdanou dcerou Vladimíra Kratiny.

Česká Miss 2009 Iveta Vítová (39) se dostala do situace, s níž nepočítala. Královny krásy se přece neopouštějí, nebo snad ano? Život nás bohužel přesvědčil, že si ani ta nejkrásnější žena nemůže být jista, že se manžel nezakouká do jiné.

Změna je v tomto případě patrně důležitější než krása. Podnikatel Jaroslav Vít (45) utekl moderátorce za Dominikou Kratinovou (29), dcerou oblíbeného herce Vladimíra Kratiny (70), přezdívaného Drtikol. To byla postava traktoristy, kterou ztvárnil ve filmu Prázdniny pro psa.

Kde je táta?

Zato útlá blondýnka teď zrovna prožívá spíš prázdniny pod psa. Na Novu, kde moderovala Televizní noviny, se v dohledné době nevrátí, i když to měla v úmyslu. To však bylo v době, kdy ještě neměla tušení o nevěře a blížícím se rozvodu.

Stěhuje se a potřebuje peníze. Vyzvala maminky, aby si od ní koupily obnošené oblečení na miminko. „Každá kačka se teď hodí,“ vysvětlila, proč si nemůže dovolit oblečky na děťátko darovat.

Její chlapeček, krásný blonďáček Matěj (1), zrovna slavil roční narozeniny. Těžko uvěřit, že se tatínek na oslavu nedostavil. Z toho až běží mráz po zádech. Přítomni byli Ivetini rodiče i prarodiče a Matějova sestřička Aneta (8).

Dvě jednou ranou?

„Nemá cenu být ve vztahu, ve kterém není respekt, láska,“ povzdechla si krátce po oznámení rozvodu smutná blondýnka. „Co tě nezabije, to tě posílí. Už jsem silná jako slon,“ tvrdí teď, ale zřejmě jen přesvědčuje samu sebe.

Její sokyně Dominika je ještě ke všemu vdaná a má rovněž miminko. Podařilo se tudíž výtečníkovi Vítovi rozbít hned dvě manželství najednou? Dvě nebohé mouchy jednou ranou?

To by byl tedy husarský kousek. Ale jak známo, štěstí nelze stavět na troskách. Lehkomyslný podnikatel si, aniž tuší, záhy určitě spálí své neklidné prsty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden