Můj čas na kafíčko

Každá z manželek opustila Toma Cruise ve svých 33 letech!

Chtěl mít spolu se sektou kontrolu nad životem třetí ženy. Odmítla to!

Zkusil to třikrát, ale vždy to dopadlo špatně. Tom Cruise (55) ani s jednou manželkou nakonec nevydržel. U té zatím poslední, Katie Holmes (39) za to mohla i jeho příslušnost ke scientologům.    

Hollywoodský herec Tom Cruise měl zatím celkem štěstí ve své kariéře. V manželstvích mu to už tak moc nevycházelo. Hlavním důvodem bylo jeho členství v náboženské sektě.

Příkázali mu, ať se rozvede!

První Tomovou ženou byla herečka Mimi Rogers (62). Byli spolu tři roky a právě kvůli ní vstoupil do scientologické církve, která mu pak ve vztazích přinesla tolik problémů. Pikantní je, že po rozvodu s Tomem si Mimi zahrála právě náboženskou fanatičku ve filmu Extáze. Druhou manželkou slavného herce se stala australská hvězda Nicole Kidman (50). Ta sice Toma převyšovala o 10 centimetrů, ale zdálo se, že z toho herec mindráky nemá. Zamilovali se do sebe při natáčení filmu Bouřlivé dny a brzy se tajně, bez přítomnosti jiných hvězd a médií, vzali. Po jedenáctiletém vztahu, během kterého společně adoptovala dvě děti, se ale dvojice rozvedla. Na Nicole byl v manželství vyvíjen tlak ze strany sekty, aby se vzdala svého otce psychologa a podrobila se kontrole scientologů. Tom se celou dobu marně snažil Nicole přesvědčit, aby do sekty také vstoupila. Když pak jednou novinářům řekla, že má sympatie ke křesťanství nebo k buddhismu, přikázala sekta Tomovi, aby se rozvedl. Ukončil vztah dokonce ve chvíli, kdy Nicole byla ve třetím měsíci těhotenství!

Ani Nicole Tom neovládl.

Pochopila, že by ztratila volnost!

Katie Holmes prý už v dětství snila o tom, že si Toma jednou vezme. Prozradila to i v jednom televizním rozhovoru. Když se pak herec začal rozhlížet po další manželce, byl právě na Katie upozorněn. Prý mu ji vybral sám vůdce církve. Ačkoliv byla mladá herečka zasnoubena s jiným, jeho nabídku na rande neodmítla. O ruku jí požádal stylově, na vrcholu Eiffelovy věže. Za rok se dvojici narodila dcerka Suri (11) a krátce nato měli Tom s Katie svatbu. V milostném oblouzení novomanželka souhlasila s tím, že rovněž vstoupí do sekty. Protože ale neztratila zbytky zdravého rozumu, brzy pochopila, že to nebylo dobré rozhodnutí. Stejně jako předtím Nicole, ani ona nehodlala být jen loutkou v něčích rukou, žít podle pravidel, která určují jiní a rozdávat falešné úsměvy. Po náročném porodu neměla ani možnosti si pořádně odpočinout. Začala se Tomovi vzpouzet a dělat si věci podle svého; účinkovala například ve filmech nebo reklamách, aniž by si předtím vyžádala od manžela, a tedy vlastně od sekty, souhlas. Jak začala vyrůstat dcerka, Katie se bála, aby o ní jednou kvůli scientologické církvi nepřišla – tak jako se to stalo Nicole s jejími adoptovanými dětmi. Tom jí údajně nabízel desítky milionů dolarů za to, když mu porodí dalšího potomka. Katie odmítla a brzy poté už všechno spělo k rozvodu. Dcerku naštěstí soud svěřil do péče matky. Tom si tak musí hledat čtvrtou ženu – ale pozor, ideální by bylo, kdyby měla už přes 33 let. Právě v tomhle věku partnerky totiž skončila všechna jeho tři manželství!

Bohatá odměna za pět let mlčení

Rozvod se nakonec Katie vyplatil, díky dohodě, kterou jí pomohl vyjednat její otec.¨Ten je právníkem. V rozvodové smlouvě podepsala Katie, že nesmí po dobu dalších pěti let veřejně s nikým chodit nebo rozebírat manželství s Tomem. Za dodržení dostala v přepočtu miliardu korun pro sebe a další miliardu pro dcerku. U té si vymínila, že se nikdy nesmí stát členkou scientologické církve. Tom Cruise dceru neviděl hodně dlouho. Jeho členství v sektě ho tak stálo jak hodně peněz, tak spoustu citů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden