Můj čas na kafíčko

Každé ze svých tří dětí má Kate Winslet s jiným mužem!

Můj čas na kafíčko

Manžel se musel asi cítit dost divně, když natáčel její milostnou scénu!

Před lety ji proslavil veleúspěšný film Titanic. Kate Winslet (45) se stala nejen populární herečkou, ale i mladou ženou, která si mohla vybírat mezi zástupy zájemců z řad mužského pokolení. Moc jí to ovšem nešlo.

V citlivé době dospívání je k sobě každá dívka přehnaně kritická a týkalo se to i Kate Winslet (45). Měla problémy se svojí nadváhou, což se jí dotýkalo hlavně proto, že se chtěla stát herečkou. A všechny hvězdy, které znala, byly štíhlé! Od jejího snu jí ale mindráky z přebytečných kil neodradily.

Aby si za ním mohla jít, nechala v šestnácti letech dokonce střední školu. V devatenácti letech na sebe upozornila ve filmu Nebeská stvoření, kde si zahrála jednu z mladých vražedkyň, v příběhu, natočeném podle skutečných událostí. A zanedlouho nato přišel Titanic.

Vnutila mu své číslo!

Diváci vždy rádi dávají páry, které se jim zalíbily na filmovém plátně, dohromady i v soukromí. Proto nebylo divu, když ke Kate Winslet jako

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden