Moje šťastná hvězda

Každou chvíli miluje někoho jiného?

Vášeň a lásku nedokáže předstírat.

Rodinná tragédie KATEŘINU MARII FIALOVOU (24) hodně poznamenala. A své emoce stále ještě nemá pod kontrolou. A to může být někdy problém.


Mladá herečka Kateřina Marie Fialová (24), kterou mohou diváci vídat třeba v seriálu 1. MISE, si prošla v období dospívání doslova peklem. Její tatínek podlehl po dlouhém boji vážné nemoci a maminka se následně oběsila, protože prý neunesla jeho ztrátu.


Byla to bohužel právě Fialová, kdo ji našel. Prožité hrůzy krásnou černovlásku hluboce poznamenaly, nemá ale problém o nich otevřeně mluvit. Stejně tak o tom, jak se člověku s takovým osudem žije, což rozhodně není snadné.


V seriálu Hvězdy nad hlavou si užívala s Vojtkem.

Zprávy nikdo nečte  

Ačkoli Fialová působí jako gejzír čisté, pozitivní energie, i na ni dopadají splíny, což je s ohledem na to, co ji v životě potkalo, celkem pochopitelné. Občas jí bývá líto, že ji rodiče nemohou vidět v divadle, jak hraje.

„Když mi bylo nejhůř, psala jsem jim na mobilu zprávy, i když jsem věděla, že si to nikdo nepřečte,“ přiznala smutně herečka a netají se tím, že se člověk s tak tragickou smrtí rodičů vyrovná, ale poznamená ho to.

V jejím případě jde hlavně o emoce, které v sobě má a občas s nimi docela tvrdě bojuje. Stává se jí třeba, že se do někoho často zakouká, zejména při práci v divadle. 

Stávat se to nemá 

Hraní je práce a v práci by se podle Kateřiny něco takového dít nemělo. Musí se proto prý hlídat, kdy je to její prožitek a kdy je to prožitek té role, kterou právě hraje.

Netají se však tím, že je to pro ni velmi těžké, zejména když na ni režisér tlačí, aby byla víc vášnivá. „… a já se do toho položím tak, že se zamiluju,“ přiznává s tím, že jinak by si dotyčného kolegy třeba ani nevšimla, ale jak s ním intenzivně zkouší, úplně mu propadne.

Patrně ale touží po lásce natolik, že často ztrácí hlavu. Pravdou, že je od rozchodu s hereckým kolegou z 1. MISE Liborem Matoušem (26) dalšího oficiálního partnera nepřiznala a možná ji mít vedle sebe oporu a někoho s kým se večer pomazlí, prostě a jednoduše chybí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden