Můj kousek štěstí

Každý rok nosí Donutil své manželce tolik konvalinek, kolik let jsou zrovna spolu

Můj kousek štěstí

Vzhledem k tomu, že Miroslav Donutil dostává poměrně často role protivných nerudných bručounů, má většina lidí za to, že je takový i ve skutečnosti. Jeho manželka Zuzana, o níž lidé tvrdí, že musí mít nad hlavou svatozář, ale tvrdí, že takový rozhodně není.

Zná ho jinak než fanoušci

Pravdou však je, že její muž není ten typ člověka, který by se za všech okolností na každého usmíval. „Víte, on je vytížený, pořád někde mezi lidmi,“ brání svou životní lásku okouzlující blondýnka.

Problém je v tom, že fanouškům občas nedochází, že i herci jsou jen lidé. Když si herec zajde do restaurace na jídlo a přijde fanoušek s žádostí o podpis, žádá prý Donutil, aby ho alespoň nechal dojíst. Fanouškům kolikrát podle Zuzany nedojde, že se chovají nevhodně a ruší ho u jídla.

Otočí se a prostě si řekne, že ten Donutil je vážně nepříjemný. Ona sama ho ale takového nezná, a že ho zná opravdu dobře. Vždyť letos oslaví už čtyřiačtyřicáté výročí svatby!

Chopil se své šance

Říká se, že když Miroslav Donutil něco chce, tak to také dostane. Ve stejném duchu probíhalo i seznámení s jeho budoucí manželkou. Potkali se na

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden