Moje šťastná hvězda

Kde bere na plastiky?

Vypadá čím dál tím lépe. Herečka Yvetta Blanarovičová (55) jako by ani nestárla. Za tím ale nejsou jen geny a láska, ale i šikovné ruce plastických chirurgů. Kde na to ale všechno bere peníze?

Jeden zákrok za druhým

Herečku Yvettu Blanarovičovou všichni obdivují za její perfektní vzhled.Dlouhou dobu však o tom, že se na něm podílejí i odborníci, nemluvila. Ale přece jen bujný dekolt, tvář bez jediné vrásky a postava jak ze žurnálu nejsou zadarmo. A to doslova. Vždyť každý ze zákroků se pohybuje v desítkách tisíc.

A jak se s úpravami začne, je třeba v nich pokračovat, protože jinak nemají vlastně žádný smysl... Navíc kosmetické úpravy, například v obličeji, se musejí dělat často, třeba jednou tři měsíce. Nejde tedy vůbec o levnou záležitost. A je jasné, že honoráře z natáčení seriálu Ulice tyhle záležitosti nemohou pokrýt.

Nepřehání to?

Další věcí je také fakt, že Blanarovičová je podle jejích přátel už na úpravách téměř závislá. Tak snad jí třeba finance dokážou trochu zabrzdit, aby v budoucnu ještě byla podobná sama sobě a nestala se tak dokonalou karikaturou, jak se to už některým celebritám stalo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden