Můj kousek štěstí

Kde bere peníze na luxus?

Jak to rozvedená matka dělá? Je zřejmé, že si Michaela Ochotská užívá maximálního luxusu. Exkluzivní oblečení, drahé mobily, ty nejlepší hotely... To vzbuzuje otázku, kde na vše bere peníze. Vždyť post moderátorky dávno pověsila na hřebík. A jak sama říká, do práce rozhodně nepospíchá. Synovi Andrému jsou čtyři roky, takže mateřská dovolená jí už dávno skončila.

Ještě miminko

„Na plný úvazek jsem stále šťastnou maminkou. Dítě jsem si hrozně přála… Andreásek je vymodlené dítě, protože to nešlo všechno úplně lehce. A když se nám syn narodil, tak jsem byla pevně rozhodnutá, že si chci roli maminky užít naplno a věnovat se mu, což dělám doteď a jsem opravdu šťastná,“ prohlašuje. Podle všeho si chce zahálení dokonce ještě prodloužit dalším mateřstvím. Básní, jak se těší na další miminko. Opravdu však svůj nákladný život může poplatit jen z alimentů na syna?

Vydělává v pohodlí

Podle jejích slov si ale o ni rozhodně nikdo nemusí dělat starosti. Má totiž lukrativní džob! Vydělává díky sociálním sítím. Stala se tzv. „influencerkou“. Na internetu shromažďuje fanoušky, tu a tam se vyfotí s nějakým výrobkem a firma jí výsostně zaplatí za reklamu. „Spolupracuji s určitým okruhem klientů, což je pro mě příjemné, a díky tomu se mohu intenzivně věnovat výchově syna,“ pochvaluje si, jak má vše skvěle skloubené a zorganizované. Šikovná je to holka!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden