Moje šťastná hvězda

Kde berou peníze?

Ještě před pár měsíci si Dominika Gottová (48) stěžovala, že financí nemá nazbyt. V žádné práci nebyla schopná vydržet, dokonce neměla ani na letenku.


I to byl prý jeden z důvodů, proč se vrátila ke svému psychicky nemocnému manželovi Timu Tolkkimu (55), přestože to vypadalo na rozvod.


Ovšem ani statný Fin na tom nebyl v poslední době zrovna nejlépe. V lednu dokonce rozpustil svou kapelu, se kterou měl velké plány. A jak jinak než kvůli penězům.  Z čeho tedy oba žijí?


Práci nemá


Dcera Karla Gotta (†80) o sobě dává z dalekého severu vědět. A podle všeho se teď nemá vůbec špatně. Se svými kamarádkami si dopřává luxusní večeře, dny tráví na pláži, kde vzpomíná na své dětství.


K dokonalému štěstí už jí chybí jen ta práce, která však stále nepřichází. Živa je tak údajně jen z peněz z prodeje knihy Poslední roky s Karlem a z darů. Že by to ale stačilo na pokrytí všech výdajů, to se nikomu nechce moc věřit.


Pořád pochybně podniká?


Manželovi prý chodí několikrát ročně tantiémy, ty ale pokaždé zmizí mrknutím oka. Tolkki se proto před časem vrhl v Mexiku na podnikání, prodával své oblečení a ojetá auta.


S tím už měl podle svých slov seknout, mnozí jsou ale přesvědčeni, že má pořád za velkou louží nějaký pochybný byznys. Možná i proto chce Dominika rychle nějakou práci, aby měla alespoň nějakou jistotu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden