Můj kousek štěstí
Kde schovává svého milence?
Jako žena má jistě své potřeby, ale chlap pro ni představuje také velké riziko...
Kde schovává svého milence?

Už dlouhé tři roky uplynuly od smrti legendárního zpěváka, ale vdova Ivana Gottová (46) jako by stále držela pietu. Ani během slavnostního večera Českého slavíka nenaznačila změnu.

Nepřijít na Slavíky? Nelze! Toho si je Ivana Gottová (46) vědoma, a tak se po čase přinutila jít do společnosti. Při předávání cen v prestižní anketě, kterou opanoval její manžel, chybět nesměla.

Ale pánský doprovod byste po jejím boku hledali marně. Střeží své soukromí a záminku ke spekulacím nechce dopustit. Změn jsme si tak mohli všimnout jen v samotné tváři vdovy.

Spokojený život je znát v plnějších proporcích a pár vrásek přibylo. Nemládneme a tato skutečnost udeří do očí v případě osoby, již jsme dlouho neviděli, důrazněji. Mnohé ze zpěvaček se na svou známou radostně vrhaly a ona trpělivě přijímala objetí.

Svěřila snad Monice Absolonové (46), nebo Daře Rolins (49), se kterými zůstala v družném hovoru, jaký muž by mohl Karla Gotta (†80) nahradit? Zpěvačky zřejmě nevědí víc, než je známo, což však neznamená, že nemohou přispěchat s radou. V podobné situaci se ostatně ocitla Leona Macháková (55) po smrti architekta Bořka Šípka (†66), stejně je na tom také „režisérská“ vdova Martina Formanová (56).

Na bratislavskou premiéru filmu Karel dorazila Gottová v doprovodu papírenského magnáta Milana Fiľa (55), ale to už je víc než rok. Také Leon Tsoukernik (49), majitel řetězce kasin, byl s vdovou spojován. Ta je pro mnoho bohatých mužů přitažlivá zejména pevným místem na nejvyšších stupních společenského žebříčku a samozřejmě také nezanedbatelným majetkem.

Ví to moc dobře a před zlatokopy se bude mít na pozoru. Pokud to ale bude s opatrností přehánět, ke sdílení štěstí jí zůstanou jen její dcery Ella (16) a Nelly (14). A ty časem odejdou.

Související články
Proslýchá se, že manželství herců Tomáše Jeřábka (49) ze seriálu Jedna rodina a Halky Třešňákové (52) moc neklape. Tentokrát však možná ne proto, že herec umí být někdy nesnesitelný mamánek, který čeká, že kolem něj bude žena skákat. Prý se zakoukal do seriálové kolegyně Zuzany Vejvodové (43). A dokonce ne poprvé! Toužil po ní už kdysi […]
Modelka Simona Krainová (51) se odmítá smířit se změnami, které přináší padesátka pro její tělo, a tak sportuje jako o život. Vyplácí se to, vypadá skvěle a ani menopauza ji nezastaví. „Tu mám ochočenou, rozhodně si tou protivnou nezvanou tetou nenechám zkazit život!“ smála se a vzkázala všem, aby se nebáli žít podle svých představ v jakémkoli věku. Podávat vrcholové […]
Přestože věkem už může být babičkou, a tou také je, ve skutečnosti Vanda Hybnerová (55) oplývá takovou energií, že by jí ji mohla závidět kdejaká osmnáctka. Je ve větší formě, než kdy bývala. A co víc, herečka má opravdu skvělou fyzičku. Jak je známo, v zimě se velmi ráda otužuje, v létě, jak nyní vyšlo najevo, se zase věnuje […]
Na sklonku 70. let proslavily Dagmar Bláhovou (75) dva skvělé filmy Věry Chytilové – Kalamita a Hra o jablko, ale pak se kvůli lásce rozhodla zůstat za hranicemi. Osudové setkání v romantické Paříži Pro rodačku z Jizerských hor bylo zásadní setkání s režisérem Janem Schmidem (†87), který jí poradil, ať se přihlásí na loutkoherectví na DAMU. Po […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz