Moje chvilka pohody komerční sdělení

Kde všude si užívají luxusní dovolené známé celebrity?

Naše známé osobnosti a lokální hvězdičky nedají dopustit na Chorvatsko, ale kde tráví čas celebrity světového formátu? Nepřestávejte číst a dozvíte se, kde na známé tváře můžete narazit.

Třeba vás následující přehled inspiruje natolik, že si hned po přečtení článku sjednáte cestovní pojištění a dopřejete si také trochu zaslouženého volna. Co na tom, že za dovolenou nemůžete utratit tak horentní sumy jako Brad Pitt, ke vstupu na stejná místa máte úplně stejné právo.

Maui (Havaj)

Tropický ostrov Maui patří Havaji a vzhledem k tomu, že jde o neuvěřitelně krásné místo, se stal vyhledávanou dovolenkovou destinací hollywoodských hvězd. Aby ne, když na něj nedají dopustit ani filmaři.

Točily se zde filmy a seriály jako Ztracení, Indiana Jones či Piráti z Karibiku. Ráj surfařů milují například Scarlett Johansson, Megan Fox (ta se zde dokonce vdávala), Justin Timberlake a Cameron Diaz..

01

Praha (Česká republika)

Není tajemstvím, že známé osobnosti Prahu milují. Dokonce se spekulovalo, že si zde řekne ANO jeden z nejslavnějších párů současnosti. Nakonec však Kim Kardashian a Kanye West ve stověžaté matičce „pouze“ strávili pár dnů.

Na atmosféru české metropole nedá dopustit ani bývalá členka legendární dívčí hudební skupiny Spice Girls Mel B. A když zde točila Sněhurku Sigourney Weaver, využila své volno k tomu, aby navštívila známé galerie a muzea.

02

Dubaj (Spojené Arabské Emiráty)

Do luxusní Dubaje jezdí odpočívat sportovci, zpěvačky i herci. Ostatně není divu, protože málokterá destinace nabízí takovou nádhernou podívanou jen za pár hodin letu.

Křišťálově čisté moře a ohromná nákupní centra preferuje i legendární modelka Claudia Schiffer, která zde přebývá v hotelu Burj Al Arab. Jen pro představu – noc v tomto luxusním komplexu stojí až několik set tisíc korun.

Kromě Claudie se do Dubaje rádi podívají i Robbie Williams a Wayne Rooney.

03

Las Vegas (USA)

V Las Vegas potkáte celebrity na každém kroku. Ve městě neonů, kasin a nekonečné zábavy se čas od času objeví i Karell Gott, který na atmosféru města hazardu nedá dopustit.

Ze světových osobností do „Vegas“ s oblibou zavítají Anastacia, Angelina Jolie či Britney Spears, která zde dokonce uzavřela manželství. Rozhodnete-li se právě pro výlet do USA, nezapomeňte si sjednat kvalitní pojištění do zahraničí online.

Zdejší lékařská péče je velmi drahá a dovolená by se vám mohla nepříjemně prodražit. Koukněte na tarify cestovního pojištění a vyberte si ten správný.

04

Queensland (Austrálie)

Překvapí vás, že ve státě Queensland sbírá novou energii herečka Nicole Kidman? Vzhledem k jejímu australskému původu zřejmě nikoliv.

Ale samozřejmě není ani zdaleka jediná – ať už jde o hlavní město Brisbane nebo turistický bod Port Douglas, zdejší krásy již objevili také Kylie Mnoque, Kate Hudson a Orlando Bloom. Jedním z hlavních důvodů je dlouhá sněhobílá pláž a azurové moře.

05

Mount Kenya (Keňa)

Kde s oblibou tráví čas královský pár? Princ William požádal Kate o ruku na úpatí vyhaslé sopky Mount Kenya, v prostředí národního parku. Kate zde tehdy byla vůbec poprvé, když ji William požádal o ruku.

Kombinace úchvatné africké přírody a klidu je tahákem i pro Siennu Miller či Juda Lawa.

06

Saint-Tropez (Francie)

Francii si zamilovaly především celebrity, které dlouhodobě sídlí v zámoří. Zřejmě pro ně představuje únik z amerického stereotypu.

A Saint-Tropez je bezesporu jednou z nejopěvovanějších perel Francouzské riviéry. Podle Beyoncé je přítomnost mnoha celebrit výhodou, protože se bulvár nesoustředí pouze na ni. Pravidelně zde tráví čas také Elton John, Lilly Allen a Ivana Trump.

07

Punta del Este (Uruguay)

Shakira, Richard Gere, Brigitte Bardot a svého času i Frank Sinatra – tyto a další celebrity přitahuje uruguayské městečko Punta del Este. Nachází se na břehu moře a zdejší pláže patří k tomu nejlepšímu, co je v Jižní Americe k mání.

Typickým symbolem města jsou obří prsty vyčnívající z pláže.

08

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden