Moje šťastná hvězda
Kde vzala Obermaierová peníze na nový byt?
Herečka se odhodlala k velké životní změně. Jenže ta ji může přivést do pořádných potíží.
Kde vzala Obermaierová peníze na nový byt?

Hvězda seriálu Ulice JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (76) se vrací do Prahy. Na Žižkově si pořídila garsonku. Zdá se to jako dobrý nápad, může na to ale ošklivě doplatit!

Díky nekonečnému seriáluUlice si Jaroslava Obermaierová (76) vydělala slušné peníze. Seriál se vysílá už od roku 2005, oblíbená Vilma Nyklová tam v dobrém slova smyslu patří k inventáři, když tam jako jedna z mála působí od samého začátku.

Pokud by si v průměru přišla na reálných 9 000 až 10 000 korun za jeden natáčecí den, mohla už si přijít na slušnou sumičku. Jeden deník už v roce 2014 spočítal, že si herečka vydělala 5 832 000 korun. Od té doby jsme se o dalších pár let posunuli, což znamená další výdělky.

Pořídila si garsonku

Na druhou stranu sama přiznala, že v bytě, kde ještě donedávna bydlela, jí majitel extrémně zvedl zálohy na energie a herečka se bála, že „nový“ nájem nedokáže uplatit. I proto se se synem Jaroslavem (41) přestěhovali na chalupu ve Zruči nad Sázavou.

Tam to ale herečce příliš nevyhovovalo. Přiznala, že s domem je moc práce, což je samozřejmě pravda. Pořídila si tedy garsonku na Žižkově, která ji stála zhruba milion korun.

Jak vykouzlila milion?

Podle všeho si byt koupila za vlastní peníze, což připustila i pro jeden deník. Ovšem problém může být, pokud by nezaplatila celou částku a vzala si půjčku nebo hypotéku.

Vždyť ještě nedávno hovořila o tom, že nemá peníze, a dokonce tvrdila, že kvůli drahému plynu přemýšlí o sebevraždě, což ale následně zase vyvrátila. Že by teď „vykouzlila“ milion korun v hotovosti, je tak přinejmenším zarážející.

Nemovitost se hodí

Ale třeba je šetrná a už v době, kdy se z Prahy stěhovala, věděla, že se brzy vrátí. Jen prostě nechtěla rozhazovat našetřené peníze za nájem. Herečka samozřejmě také mohla moudře myslet na zadní vrátka.

Je možné, že takto chtěla vyřešit nejen otázku přespávání v Praze, což se jí hodí, když natáčí Ulici. Ale také by něco odkázala svému synovi Jaroslavovi (41), o kterého se musí stále starat. Trpí totiž od narození zdravotními problémy, což jí způsobuje mnoho bezesných nocí.

Pro svého syna by udělala první posledí. Nevymstí se jí to ale?

Chce zajistit syna?

Obermaierová se tedy oprávněně obává, co se s ním stane, až tu ona nebude. Zajistit ho finančně a nechat mu nějakou tu nemovitost vypadá jako skvělé řešení. Ovšem jen v případě, že na to opravdu máte a nemusíte se kvůli tomu zadlužit.

Zadlužila se?

Herečka by se kvůli bohulibé myšlence mohla dostat do obrovských finančních problémů, které nemusí zvládat. Tím spíš, jestli neměla na nájem a „jen“ vyšší ceny energií ji donutily přesunout se mimo hlavní město.

Na druhou stranu se několikrát nechala slyšet, že jí k obědu stačí brambory a víc nepotřebuje. Tak snad ví, co dělá, a brzy se nedozvíme něco dalšího o chybějících financích.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz