Můj kousek štěstí

Kdo chytí tuhle neřízenou střelu?

Netají se tím, že ráda tráví čas po boku zajímavých mužů a samota ji prý nikdy příliš netrápila. „Je kolem mě spousta mužů a já nejsem nikdy dlouho sama,“ nechala se před rokem slyšet Denisa Nesvačilová (30) poté, co se po třech letech rozešla s hudebníkem Janem Melíškem (35).

Dle toho, co říkala, to vypadalo, že je jen otázkou času, než se vedle zrzky objeví nový, zajímavý muž. Těžko říci, kde se stala chyba, ale jak to tak vypadá, hvězda seriálu Slunečná stále ne a ne najít toho pravého.

Mladý Polívka ve Slunečné dlouho nevydržel, ale za to snad nemohla...

Pořádný krvák

Není pochyb o tom, že nápadníků by se našlo víc než dost, nabízí se ale otázka, zda mají na temperamentní herečku dostatek kuráže. Na mnohé může totiž tahle kráska působit jako neřízená střela. Denisu bezpochyby charakterizuje její specifický chraplák a nepřeslechnutelný smích.

Má svérázný smysl pro humor, miluje řízení auta a nedávno se přiznala, že si hlavu nejraději vyčistí, na dívku dosti neobvyklým koníčkem. Miluje hry na playstationu, nečekejte ale žádné poklidné, holčičí hraní.

Herečka si podle všeho potrpí na pořádný krvák. „Občas přijdu domů unavená, potřebuju si vyčistit hlavu, tak se ponořím třeba do světa samurajů a posekám tam pár set lidí,“ říká Denisa, která má evidentně slabost spíše pro akčnější záležitosti.

Bojí se jí?

„Pravda, je to trochu klučičí, protože se tam hodně střílí nebo bojuje mečem a hodně se tam vraždí, ale to mi nevadí, to je takovej relax,“ dodává. Je jasné, že tahle slečna rozhodně není žádná něžná květinka.

A to pak může nejeden nápadník vzít nohy na ramena a najít si raději nějakou tichou klidnou a křehkou. Doufejme ale, že se mezi nimi najde alespoň jeden, který se jen tak něčeho nezalekne a třeba si s herečkou nějakou tu akční hru také zahraje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden