Moje šťastná hvězda

Kdo Dominiku zachrání?

Začal se kolem ní motat přítel Josefa Rychtáře a vypadá to, že o ni má zájem i on sám!

I když to před časem vypadalo, že se DOMINIKA GOTTOVÁ (47) vrátí ke svému muži TIMU TOLKKIMU (55), nestalo se tak. Na scéně se totiž opět objevil JOSEF RYCHTÁŘ (63) se svým kamarádem.


Dcera Karla Gotta (†80) začala údajně před časem randit s bývalým manželem Ivety Bartošové (†48) Josefem Rychtářem (63). Ten, když se Dominika Gottová (47) vrátila z Finska, za ní poslal svého kamaráda Petra Veselého s kyticí.


Tense však do své role tolik vžil, žepřed Dominikou poklekl na kolena a obdivně k ní vzhlížel. Poté jí měl údajně vyřídit pozvání na schůzku od Rychtáře. ,,Když bude chtít, pomohu jí. Do ničeho ji ale nebudu nutit, počkám, s čím sama přijde,” nechal se slyšet.


Od té doby uplynulo již několik měsíců a kvůli vleklým problémům s manželem, ale i s sama se sebou, měla prý na schůzku s Rychtářem nakonec kývnout, zřejmě v domnění, že by se všechno špatné mohlo zase v dobré obrátit.


Jak to ale mezi sebou nyní mají, zatím ani jeden z nich neprozradil. Mnozí mají však strach, aby to s Dominikou nedopadlo podobně jako se slavnou zpěvačkou.


Josef Rychtář se zesnulou Ivetou Bartošovou. Ten napáchal v minulosti víc škody než užitku.

Cpe se jim do vztahu?

To ale není všechno, ukázalo se, že o Dominiku stojí nejspíš i sámVeselý. Gottovou na veřejnosti líbá a pořád se kolem ní motá. Byl i u její nedávné hospitalizace v nemocnici. To ale Rychtář zatím přehlíží. Nejvíc mu totiž mají vadit nenávistné komentáře, ve kterých lidé srovnávají Dominiku s Ivetou.

Není žádným tajemstvím, že v manželství s Rychtářem nebyla Bartošová zrovna spokojená. Nakonec udělala to nejhorší, vzala si život. Bude mít Gottová stejný osud jako několikanásobná slavice? V lecčems její příběh připomíná  zesnulou zpěvačku. Psychické potíže, neustálé boje se závislostmi a nešťastný výběr partnerů.

Dominika si se svým životem zkrátka neví rady. Nezvládá si udržet práci, odmítá odbornou pomoc a neustále se vrací k manželovi.  Rychtář to s ní možná myslí dobře, ale už v minulosti prokázal, že není zrovna empatický typ. Uměl by jí opravdu pomoci?

Měla by se léčit

Téměř všichni mají ale jasno – neuměl. Josef to má zřejmě moc dobře promyšlené. Dle některých jejich blízkých se s ní bude chtít po jejím rozvodu hned oženit, aby mu už nemohla utéct. Vysvobodit ji tak může asi opravdu jenom poctivá léčba, kterou neustále odmítá. Ta by zoufalé Dominice jistě otevřela oči a cítila by se konečně lépe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden