Můj čas na kafíčko

Kdo jde komu po krku?

V show Tvoje tvář se provalovalují první intriky a skandály!

Tak rychlé vzplanutí vášní a povolení nervů hned v prvním kole čtvrté řady populární světové show Tvoje tvář má známý hlas asi nikdo nečekal! O pozdvižení se postarala vítězka prvního večera, modelka a zpěvačka Jitka Boho (25), která si nenechala líbit uštěpačnou poznámku hostující porotkyně Tatiany Vilhelmové (39).

„Já tě, Jitko, vůbec neznám. Člověk by řekl, že je to takový věšák na hadry a ono to má i hlas…,“ začala svou řeč Táňa. Než ale stačila něco dalšího dodat, pohotová Jitka jí na to odvětila, že ona ji také nezná.

A slovní roztržka byla na světě, protože celý sál včetně zbytku poroty a moderátora Ondřeje Sokola (45) vybuchl smíchy. V sále bylo přitom už tak dost dusno kvůli další soutěžící herečce Berenice Kohoutové (26), která je současnou manželkou právě Tániného bývalého manžela Pavla Čecháka (42). Jako by nestačilo, že vítězku české Miss Jitku dost drtili celý týden pohyboví lektoři včele s koučem Martinem Dejdarem (52). Vítězství tak měla přes všechny trnité překážky vážně zasloužené! Co se stane příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden