Moje šťastná hvězda
Kdo je její nový partner? Kolega nebo milionář?
Kdo je její nový partner? Kolega nebo milionář?

Vyhazuje si z kopýtka díky tajnému milenci? SABINA LAURINOVÁ (47) si nejspíš našla novou lásku a i když se ji snaží tutlat, příliš se jí to nedaří. Hrozí jí ale kvůli tomu vyhazov z práce?

Muži jí leží u nohou celý život, avšak Sabina Laurinová (47) je velmi vybíravá, ale také naivní. Mužů se bojí, ale zároveň je schopná zamilovat se do toho vyloženě nepravého. To už se v jejím životě stalo několikrát.

Nyní to však ale vypadá, že možná štěstí konečně našla. Jenže za něj nejspíš bude muset zaplatit příliš vysokou cenu.

Splní jim každé přání

Hlavní hvězda Modrého kódu je oficiálně stále sama. Je všeobecně známo, že ve svém životě měla jen dvě velké lásky a těmi byli Pepa Vojtek (54), s nímž má dceru Valentýnu (17), a stomatolog Karel Kameník (52), kterému porodila dceru Maju (11).

Oba velice milovala, ale nebylo jí sousezeno s nimi zestárnout. Ani k oltáři ji zřejmě nehodlali vzít. Oba ji totiž, jak se říká, opustili kvůli jiné ženě. Někdo tvrdí, že byla až příliš majetnická, jiní zase, že působila velmi naivně a křehce a to mužům začne vždy lézt po čase na nervy.

Někdo však ale vidí důvod úplně jinde, například v tom, že oba muže milovala natolik, že jim splnila každé jejich přání. Nechtěla, aby aspoň občas bylo něco podle ní, vše dělala jen pro to, aby byli šťastní oni.

Na sebe nemyslela. Jenže mít vlastní vůli, sám přemýšlet, myslet a uvažovat je základní lidská potřeba a vlastnost. Ovšem tak tomu u herečky pravděpodobně není, je-li zamilovaná. Leč ani muži netouží po ženě, která jim vždycky ve všem vyjde vstříc.

Stáří se jí vyhýbá

Její kolegové říkají, že občas ještě s někým randila, ale žádný velký románek z toho nebyl. Většinou vztah nevydržel prvních několik schůzek. Možná se snaží zaujmout až příliš. Je totiž známo, že herečka se jinak chová v soukromí a mezi lidmi, které zná, a jinak například v obklopení cizích lidí nebo těch, na které se snaží udělat dojem.

I když pár let už tvrdí, že si cíleně žádného muže nehledá, možná je opak pravdou. Žádná žena nechce zůstávat dlouho sama a navíc Laurinová rozhodně není ve věku, kdy by měla mít mužů plné zuby, nebo by je snad už nedokázala zaujmout.Každý stárneme, ale na Sabině stále nejsou známky stáří téměř vidět.

K jednomu kolegovi má blíž než k ostatním

S novým rokem také očekává novou životní změnu. Netuší, zdali přijde v podobě muže nebo nějaké zajímavé pracovní nabídky či snad úplně něčeho jiného, avšak stále věří, že jednoho dne se všechno v dobré obrátí.

A onen den už možná nastal. Jak je známo, nyní Laurinová hraje v seriálu z nemocničního prostředí Modrý kód. Je tam za hvězdu a diváci ji zbožňují. Nejednou se však stalo, že o ní novináři psali, že se nepohodla se svými kolegyněmi nebo to, že si našla novou lásku mezi ostatními herci.

Nyní to však vypadá, že se možná v něčem skutečně nemýlili. Sabina totiž má skutečně k jednomu člověku blíž než ke všem ostatním. A jde o muže, s nímž se zná již od konzervatoře a se kterým se také už od mládí přátelí. Jde o Sašu Rašilova (47), který na svou kamarádku nedá dopustit. Vždy, když o Sabině mluví, doslova se rozplývá.

Nejeden jejich známý potvrzuje, že ti dva kdysi bez sebe nedali ani ránu. Také se občas údajně stávalo, že současná žena oblíbeného herce na Sabinu jeden čas velmi žárlila. Rašilov svou manželku bezmezně miluje, ale občas mu, jak se v hereckých kuloárech šušká, manželčiny žárlivé scény přerostou přes hlavu, ke všemu když se týkají Sabiny, jeho dlouholeté kamarádky.

Ale co když platí heslo, že na každém šprochu pravdy trochu? Sabina v posledních měsících vypadá šťastnější než kdy dřív. Je samý úsměv, práce jí jde od ruky a má jí dostatek ještě se ukazuje ve společnosti mnohem častěji než dříve. Kdo za tuto její změnu může?

Rozvrací fungující rodinu?

Možná skutečně Rašilov. Pravdou je, že i jejich fanoušci na sociálních sítích diskutují o tom, že by se k sobě náramně hodili.Především povahou a svou křehkou duší. Jenže pokud by byla pravda, že skutečně tajně tvoří pár, byla by to velká pohroma. Sabina s Rašilovem by totiž mohli upadnout v nemilost fanoušků, kolegů i těch, co je zaměstnávají.

Sabinu by vinili z toho, že se snaží rozvrátit fungující rodinu, Rašilova zase z toho, že podvádí ženu, které slíbil věrnost a s níž má malou Marušku (2), která mu do života vnesla nové světlo a vdechla mu novou energii. Nejspíš ale ne na dlouho. Muži okolo padesátky totiž občas začnou divočet. Chytají druhou mízu a snaží se v životě dohnat, co se dá. Na druhou stranu by ho nikdo neoznačil za muže, který je schopný vykašlat se na svou rodinu a odejít za jinou ženou.

Jenže by nebylo poprvé, kdy by opustil ženu. Když byli ještě manželé s Vandou Hybnerovou (51), byl to právě on, kdo se rozhodl jejich krizi vyřešit tím, že odejde. K Vandě už se nikdy nevrátil a ta dodnes toto období bere jako obrovské trauma a nejtěžší ve svém životě.

Co se mezi nimi skutečně děje?

Proto je možné, že by to mohl udělat znovu. Jeho žena by mu to ale dozajista neodpustila. Někteří ji totiž označují za ženu, která se s ničím nemaže a co na srdci, to na jazyku.

Pro své blízké by se rozkrájela, ale jakmile ji někdo zklame, neodpouští. Všechno je ale jen jedna velká domněnka a Saša k Sabině skutečně nechová nic jiného než jen kamarádské city. Ale proč by tedy Sabina byla tak šťastná? Vysvětlení se nabízí hned několik, avšak jen jedno je nejpravděpodobnější.A to, že Sabina skutečně začala zase randit, ale s někým jiným než s Rašilovem.

Uchází se o ni bohatý podnikatel?

Jeden z jejích fanoušků se nedávno nechal slyšet, že si častěji než dřív Sabina vyhazuje z kopýtka.Dokonce má mít i vlastního řidiče, který ji vozí na natáčení Modrého kódu. Toho by si ovšem bez peněz nemohla dovolit. Jeden z členů natáčecího štábu Modrého kódu také prozradil, že Sabina chodí mnohem exkluzivněji oblékaná.

Pravdou je, že herečka má teď hned několik rolí, ale do filmu, který většinou vynáší hercům nejvíc a díky kterým se neustále udržují na herecké špici, se nedostala už dobrých osm let. Proto se začalo spekulovat nad tím, zdali náhodou její milenec není při penězích víc, než je obvykle zdrávo.

Sabina byla prý před několika týdny viděna v pražských ulicích, jak kráčí po boku muže v drahém obleku a s obřími zlatými hodinkami. Že by tohle byl konečně ten pravý? Všichni Sabině přejí, aby tentokrát měla štěstí a vybrala si toho správného muže.

Zaslouží si zestárnout po boku někoho, kdo ji bude vroucně milovat. Ať už jde o herce nebo třeba zámožného podnikatele.

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz