Moje šťastná hvězda

Kdo je jejím vzorem?

Herečka Sabina Laurinová (49) nedávno skončila v divácky oblíbeném seriálu Sestřičky Modrý kód. Spekuluje se ale o tom, že nadlouho z televizních obrazovek nezmizí a brzy bude součástí nového projektu, a to dokonce v jedné z hlavních rolí.


Podle všeho ale tentokrát o roli sestřičky nepůjde a Sabina se tak bude muset připravovat na to, že bude hrát úplně někoho jiného. Pomoci by jí mohlo, že má za velký životní vzor legendární českou herečku Jiřinu Bohdalovou (90).


„Uměla vždy těmi žánry proplout a všechny je uměla. Od kreslených večerníčků přes zábavné pořady,“ pochválila ji. Sabina má ráda výzvy a teď ji jedna z dalších čeká.


Vystoupit ze škatulky sestřičky Meri z Modrého kódu a ukázat divákům, že může být i někým úplně jiným. „Mám ráda různé příležitosti, a i když se jich na začátku bojím, tak si je chci vyzkoušet,“ uvedla.


Počítá prý případně i s tím, že to nepůjde. Evidentně je tak připravena na novou kapitolu svého života a kdoví, třeba do ní patří i nový partner. To ale ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden