Moje šťastná hvězda

Kdo je nová láska Denisy Nesvačilové?

Ještě nedávno to s ní vypadalo bledě. Teď ale Denisa Nesvačilová (32) září štěstím. Krásná zrzka přiznala, že má novou známost. Snad je fajn!


Patří mezi nejpůvabnější české herečky, hvězda seriálu ZOO však stále nemohla najít toho pravého partnera. Teď to ale vypadá, že se na ni konečně usmálo štěstí, Denisa Nesvačilová (32) je podle všeho zamilovaná. „Není to nikdo z branže, to už mi stačilo,“ přiznala.


Nikdo se jí samozřejmě nemůže divit. Už je to přes rok, kdy ji zradil Petr Kolečko (40). Sliboval jí lásku pomalu až za hrob, za pár dní se ale oženil s neméně půvabnou modelkou Anetou Vignerovou (36)


Petr Kolečko (40) zlomil herečce srdce na tisíce kousků.

Měla šílené bolesti

Nesvačilová z toho byla hodně špatná. Někteří lidé dokonce tvrdili, že už si k sobě žádného muže nikdy nepustí. Tak moc to bolelo. Herečka to dokonce „odnesla“ nepříjemnými zdravotními komplikacemi.

Nahromaděný stres znamenal, že se jí vrátil atopický ekzém. „Bylo to šílené, měla jsem ho všude,“ řekla před časem. Navíc bolest byla tak velká, že téměř nemohla chodit.

Zdá se ale, že vše nepříjemné je konečně pryč. S novou láskou podle všeho přišla i pohoda, Kolečko je snad definitivně zapomenut. I někteří její kolegové si všimli, že je zase usměvavá a vyzařuje z ní pozitivní energie. Pryč je uzlíček nervů.

Dokáže se otevřít?

Bohužel to ale nemusí trvat dlouho. Povídá se totiž, že si herečka dává hodně velký pozor na to, aby se v novém vztahu příliš neotevřela. Pokud to tak je, ve finále by to ale mohlo dělat spíš neplechu. A kdoví, co by se s Nesvačilovou dělo, pokud by ji kvůli tomu třeba opustil další partner.

Možná by pak došlo na její slova a odstěhovala by se někam daleko od všeho, co jí nepříjemnosti připomíná. Chtěla to udělat už po zradě od Kolečka. V redakci jsme se však shodli na tom, že by to byla opravdu velká škoda. Věříme, že krásná Nesvačilová nový vztah zvládne a třeba z toho bude slavná veselka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden