Můj čas na kafíčko

Kdo je tajným milencem krásné Halouzkové?

Můj čas na kafíčko

Po rozchodu se studentem Benediktem je podle svých slov bez partnera. To ale samozřejmě neznamená, že si nemá Natálie s kým užívat.

Krásná rusovlávska Natálie Halouzková (21) byla tři roky s mladičkým studentem. Láska jim ale nevyšla, a teď je tedy nezadaná a může si nezávazně užívat. Kdo je jejím milencem a na jaké muže vlastně hvězda seriálu Dobré zprávy cílí? Možná budete překvapeni!

Krásná herečka Natálie Halouzková (21) momentálně září v novém seriálu Dobré zprávy. Všichni si ji ale jistě dobře pamatujeme také ze seriálů ZOO či Sestřičky Modrý kód.

Tvrdí, že je sama, ale je to pravda?

Mladičká rusovláska má být podle svých slov momentálně bez partnera, jenže podle našich informací to není tak úplně pravda. Proslýchá se totiž, že si měla začít se svým kolegou ze seriálu. Co je na tom pravdy a kdo je údajně jejím tajným milencem?

Má za sebou vážný vztah

Ve svých jednadvaceti letech už má za sebou Natálie Halouzková jeden delší vztah. Bylo to se studentem Benediktem, který v té době plánoval stát se jednou fyzioterapeutem. Oficiálně věk tohoto chlapce sice není veřejně znám, ze snímků a z toho, že je stále studentem, jsme ale vyvodili, že je podobně mladý jako Halouzková.

„Jsem už dva roky štastně zadaná,“ hlásala v roce 2020. Ve stejném roce se dokonce objevila s partnerem na soustředění Anděl mezi zdravotníky a vypadali vedle sebe jako

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden