Moje sladké tajemství

Kdo ji nahradí ve zprávách?

Modelka a moderátorka Eva Hecko Perkausová (28) se v lednu letošního roku vdala za svalovce a podnikatele Ivana Hecka (40). Perkausová touto novinkou šokovala všechny včetně svého moderátorského kolegy Romana Šebrleho (47) během vysílání hlavních zpráv na Primě, když se představila jako Eva Hecko Perkausová.

Moderátorka tento rok zásobuje své fanoušky samými novinkami. V červnu oznámila, že se s manželem dočkají svého prvního potomka, a nyní odhalila, že čekají chlapečka.

S manželem se těší na miminko.

Sice si víc přála holčičku, ale je šťastná a spokojená a tak nějak od začátku těhotenství už tušila, že ji vystřídá bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová (32), která nyní uvádí Showtime magazín. „Jeden z nápadů, který se všem okamžitě zalíbil, byl, aby vedle olympijského vítěze Romana Šebrleho usedla další olympijská hrdinka, Gabriela Soukalová.

Překvapila i svojí svatbou na začátku roku.

V poslední době se velmi zlepšila, už nemá žádné přeřeky a lidé ji mají rádi,“ prozradil tajný zdroj. Jiní lidé z Primy ovšem tvrdí, že jde o pouhé spekulace. Uvidíme, jestli Gábina povýší na post moderátorky seriózních zpráv.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden