Moje sladké tajemství

Kdo jí nepřeje úspěch?

Jak dlouho ještě vydrží sedět na dvou židlích?

Trochu zmateně si museli připadat fanoušci herečky Martiny Preissové (45), která se teď ve stejný okamžik objevuje hned ve dvou seriálech na dvou různých stanicích.

Těmi jsou Slunečná a nově taky Anatomie života. Hrát v seriálu konkurenční televize prý Martině dovolili i vzhledem k tomu, že její role ve Slunečné nepatří k těm velkým.

Kdoví, možná ve skrytu duše Řandovou nesnáší

Možná teď ale bude vedení litovat, protože pro diváky to podle jejich reakcí není úplně srozumitelné. Výhrady k tomu mají i lidé, kteří se pohybují v zákulisí. „Měli jí aspoň změnit účes. Vím, že má paní Preissová vlnité vlasy, které je těžké zkrotit, ale podívejte, co vymysleli například pro Janu Bouškovou v Ordinaci.

V Anatomii hraje spousta kvalitních hereček, kdoví, jestli jedna druhé nepůjde po krku.

Vypadá s vyčesanými vlasy přece jen jinak než například v seriálu Policie Modrava,“ nechala se slyšet jedna z maskérek. A tak to vypadá, že jedinou spokojenou je zatím Martina. Nejen že jí podstatně stoupl příjem, ale taky se jí prý splnil sen.

„Konečně hraju roli, která je stoprocentně kladná,“ říká Preissová o svém účinkování v lékařském seriálu. Otázkou je, jak se s tím srovnají diváci. Pokud by se začali proti jejímu účinkování na dvou místech bouřit, pravděpodobně by vedení některé z televizí muselo zasáhnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden