Můj kousek štěstí

Kdo jí pomůže sladce snít?

Po boku milovaného člověka se usíná líp...

Noční můry, kterými trpí nedávnou těžkou nemocí ztrápená zpěvačka a herečka Anička Slováčková (27), byste nechtěli zažít.

„Jsem zvyklá se noc co noc budit z hrozných snů, koukat do tmy, snažit se zhluboka dýchat a uklidnit tep,“ líčí tu hrůzu. Tmy se bojí od dětství a dlouho si zvykala, než se naučila spát sama. Jak to chudák holka řeší teď, kdy je opět single?

Problémy maminky Dády jí příliš neuklidní.

Dělala si sice naděje, že jí vyjde vztah s hercem Milanem Peroutkou (32), ovšem podle všeho se z přátelství nakonec nic silnějšího nevyvinulo. Anička tak musí stále usínat sama, společnost jí dělají jen její dva kocourkové, o kterých říká, že to jsou takové její dětičky.

A dětičky skutečné - to je také v jejím případě poněkud neveselé téma. Drastická léčba rakoviny prsů možnost otěhotnění zřejmě výrazně omezila, ne-li zcela překazila. Anička lituje, že si před léčbou nenechala zmrazit svá vajíčka.

Dokonce prý uvažovala a možná stále uvažuje o tom, že by děti mohla v budoucnu adoptovat. V Aničce je spousta lásky, ale nemá ji komu dát...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden