Moje šťastná hvězda

Kdo jim chce zničit manželství?

Tají velkou životní změnu? TAŤÁNA KUCHAŘOVÁ (31) se společně s manželem ONDŘEJEM (36) snaží založit rodinu. Nadešla ta správná chvíle. Ve štěstí jim ale někdo urputně brání.

Doposud se někdejší nejkrásnější žena světa Taťána Kuchařová (31) mateřství bránila. Připadala si ještě příliš mladá a příliš chtivá poznávat svět a získávat nové pracovní zkušenosti. To jí samozřejmě nikdo nemohl a nemůže mít za zlé.

Nyní ale zjistila, že roky ubíhají, a pokud jednou bude chtít být matkou, možná dokonce dvojnásobnou či trojnásobnou, musí si pospíšit. Jenže existují tací, kteří jí štěstí nepřejí a snaží se jí každodenní život pořádně znepříjemnit.

Chce mít koho rozmazlovat

Když se s Ondřejem Brzobohatým (36) brali, všichni měli za to, že to bude manželství a především láska na celý život. Vypadali přece tak spokojeně a šťastně. Ovšem jejich společní kamarádi a známí se později nechali slyšet, že kámen úrazu nastal už pár měsíců po svatbě.

Zatímco Ondřej je vyloženě rodinný typ, který touží po mnoha dětech, jež bude celý život rozmazlovat, Taťána je ta pragmatická a bohémská, toužící po nezávislosti a životě, který bude každý den jiný.

Proč se chce odstěhovat z Česka?

Už rok po svatbě začal, jak tvrdí někteří jeho dobří přátelé, na svou ženu naléhat, že by se mohli pokusit o rozšíření rodiny.

Ta ale o ničem takovém ještě nechtěla ani slyšet, bylo to na ni příliš brzy. A tak se Ondřej spokojil s příslibem, že jednoho dne, snad co nejdříve, se dočká. Jenže čím víc na Taťánu naléhal, tím víc času zřejmě chtěla trávit mimo domov, nejlépe v zahraničí, kde je stejně pracovně vytížená jako doma a kde má také spoustu přátel.

Dokonce měla nastat i chvíle, kdy Taťána začala uvažovat o tom, že by se do Ameriky odstěhovala. Nakonec z toho mělo sejít, alespoň na pár dalších let. Ovšem jedna z kamarádek světoznámé modelky prohlásila, že jednoho dne by přece jenom chtěla v Americe, nejlépe na Floridě, žít. Nyní však vyšla najevo informace, že se Taťána chtěla z Česka odstěhovat ještě z úplně jiného důvodu. A ten zaskočil i její nejlepší přátele a rodinu.

Lži a ošklivé pomluvy

Šušká se totiž, že se měla modelka stát terčem útoků několika jejích méně známých a méně úspěšných kolegyň. To, že je Taťána slavná a bohatá, je pravda, ale rozhodně se nikdy necítila povýšeně ani nikdy nevystupovala arogantně vůči jiným osobám. Přestože o ní většina lidí říká, že je milá, usměvavá, vtipná a rozhodně ze sebe nedělá něco víc, někteří lidé si myslí opak a vykládají to všem na potkání.

Dokonce si vůči její osobě vymýšlejí i mnohem horší lži. Proslýchá se, že si některé z jejích kolegyň z branže vymyslely, že aby byla úspěšná a známá, chodila s různými muži a nechala se zvát na večeře.

To je ale nejen podle ní, ale i podle mnohých lidí, kteří ji dobře znají, bohapustá lež. Co už však je relativně sporné, je otázka, která se týká jejího vzhledu. Už několik let se spekuluje o tom, jak moc se ve tváři změnila od té doby, co vyhrála Miss World.

Od té doby letos uplyne čtrnáct let, a tak je pochopitelné, že se za tu dobu člověk mění, ale mnozí trvají na svém a tvrdí, že Taťána musela podstoupit několik operací, které se týkají hlavně jejího obličeje.Jenže to modelka dodnes popírá, a tak se pravdu zřejmě hned na nedozvíme.

Kamarádka ji zradila

Co ale prozradila, je fakt, že by konečně ráda založila rodinu. Jenže tady v Česku, kde na ni slovně útočí tolik žen, se jí podle mnohých už delší dobu nepracuje dobře.

Nemá ráda nepřející lidi a teď zjišťuje, jak moc Češi závist iv í jsou. Úspěch se zkrátka neodpouští a ona má strach, že by se s takovými reakcemi jednoho dne mohlo setkat i její dítko, zejména pokud by šlo o holčičku, která by jednoho dne chtěla jít v jejích šlépějích.

Snad poslední kapkou mělo pro Taťánu být zjištění, že si jedna z jejích někdejších fanynek vymyslela, že se svým manželem dítě nemá proto, protože ho mít zkrátka nemůže. To pro Taťánu byla skutečně rána pod pás, kterou nečekala.

Jedna z jejích kamarádek prozradila, že ji to dost sebralo, protože se zalekla, že by to mohla být pravda a co by si v tom případě počala.

Ještě není nic vyřešeno

Když byla ale na veřejnosti spatřena společně s manželem Ondřejem, vypadalo to, že nemohou být šťastnější.Dokonce se proto začalo mluvit o tom, zdali už náhodou není Taťána těhotná. Její kolegové i známí už se dokonce nechali slyšet, že už plánuje, co bude, až jejich dítko jednou povyroste. Ráda by mu dala to nejlepší vzdělání, a to může získat jedině na prestižních zahraničních školách, proto je docela dost možné, že si tu s manželem užívají poslední léta.

Ještě před rokem všichni měli za to, že Brzobohatý by se odsud rozhodně nikdy stěhovat nechtěl, protože tu má práci, přátele i rodinu, ale teď už si začíná uvědomovat, že ho tady nic nedrží tak moc, aby mu to zabránilo poznávat svět.

Třeba právě tam ho čekají mnohem lepší příležitosti a život, po kterém touží. Jejich manželství proto stále připomíná velké otevřené dveře..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden