Můj čas na kafíčko

Kdo mu nemůže přijít na jméno?

Mnoho žen tvrdí, že má obrovské charisma.

Není žádným tajemstvím, že je herec Vasil Fridrich (45) momentálně na vrcholu své herecké kariéry. Získává zajímavé role a na televizních obrazovkách je prakticky denně.

Kromě role v nekonečném seriálu Ulice si zahrál významnou roli také v minisérii Devadesátky a rovněž se objevil v seriálu Guru. Navíc to nevypadá, že by se mělo v jeho úspěšném období něco měnit, i když stát se to může.

Z Ulice s Lindou Rybovou (46).

Komu je proti srsti?

Nejenom že někteří televizní diváci mají pocit, že je jednoduše Vasila Fridricha všude tak nějak příliš, ale navíc se šušká, že je proti srsti i některým svým kolegům. Těžko říct, jestli je to od nich závist, že si ho tvůrci tolik oblíbili, anebo zda nabytá sláva herci tak trochu nestoupla do hlavy.

Závidí mu možná také přízeň žen, jelikož se o něm mezi nimi říká, že je velmi charismatický a přitažlivý. Možná i proto zvládají skousnout, že často hraje role skutečných lotrů. Třeba v Ulici hraje manipulativního a agresivního manžela herecké kolegyně Lindy Rybové (46), kterou dokonce v seriálu i znásilnil.

V roli záporáka

„Lidé mi neříkají, že jsem zlý, ale že jsem v té Ulici tak odporný, slizký. Ale naštěstí je to spíše milé, že po mně ještě neházejí shnilá rajčata nebo nějaké ostré předměty. Zatím. Otázka je, co bude v budoucnosti,“ bere to tak nějak s nadhledem.

Ačkoli je dlouholetým partnerem herečky Barbory Lukešové (53), i tak se občas vyrojí spekulace, že je jeho vztah s Rybovou víc než jen kolegiální.

Žijí spolu na psí knížku

Možná tomu nahrává skutečnost, že ačkoli je s Lukešovou už několik let, stále se neodhodlal k tomu, aby s ní stanul před oltářem a slíbili si věčnou lásku. A jistě hraje roli také skutečnost, že se spousta televizních diváků dívá s nelibostí na to, jak velký věkový rozdíl dělí Rybovou a jejího manžela Davida Prachaře (63).

Patrně by si ve skrytu duše přáli, aby si herečka se svým seriálovým manželem začala i v reálu. To je ale samozřejmě krajně nepravděpodobné, jelikož jak ve vztahu Fridricha, tak ani v manželství Rybové to nevypadá na nějakou větší krizi. Tudíž přání některých diváků, aby se seriálové manželství promítlo do reality, asi zůstane nesplněné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden